C ciyo Yeni Üyemiz Katılım 19 May 2016 Mesajlar 2 Konum Kutahya Adı Ahmed Cihangir Soyadı Ulusoy 19 May 2016 #1 Selam arkadaşlar ben petshoptan bir muhabbet kuşu aldım. Bilerek tüyü dökülmüş birini seçtim ona bakıp iyi edeyim diye bana bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz
Selam arkadaşlar ben petshoptan bir muhabbet kuşu aldım. Bilerek tüyü dökülmüş birini seçtim ona bakıp iyi edeyim diye bana bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz
O ozanizgi Takipçi Üyemiz Katılım 27 Şub 2011 Mesajlar 133 Konum Bolu Adı ozan Soyadı izgi 19 May 2016 #2 Kuşun fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olunur. Hastalıktan mı yoksa sıradan bi döküm mü görebiliriz
Kuşun fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olunur. Hastalıktan mı yoksa sıradan bi döküm mü görebiliriz
R Recep Manay Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 585 Konum İstanbul Adı Recep Soyadı Manay 19 May 2016 #3 Ozan İZGİ' Alıntı: Kuşun fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olunur. Hastalıktan mı yoksa sıradan bi döküm mü görebiliriz Genişletmek için tıkla ... +1
Ozan İZGİ' Alıntı: Kuşun fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olunur. Hastalıktan mı yoksa sıradan bi döküm mü görebiliriz Genişletmek için tıkla ... +1
LEPRAKORN Site Moderatörü Katılım 29 Kas 2015 Mesajlar 1,533 Konum AMASRA/BARTIN Adı ONUR Soyadı TATAROĞLU 19 May 2016 #4 Çok güzel insani örnek bir davranis sizi tebrik ederim insallah iyi olur
C ciyo Yeni Üyemiz Katılım 19 May 2016 Mesajlar 2 Konum Kutahya Adı Ahmed Cihangir Soyadı Ulusoy 20 May 2016 #5 Foto yüklemede sorun veriyi nasıl yapcam bilemedim