Üreme

jesques

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
emre
Öncelikle herkese mrb..2 yıla yakın bır çift muhabbet kusum var ...Ama onlarda bı tık yok. ne bıze alıstılar nede yumurtlama tarzında bıse yabanı hayvan gıbıler ne kadar egıtmeyı denedıysemde bı cozum alamadım ...Yardımlarınızı beklıyorummm..

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
cinsiyetleri konusunda eminmisiniz? Sizce anlaşabiliyorlarmı (Yani eş tuttularmı)?  Çiftleştiklerini gördünüzmü ?  Ayrıca kafesinizde yuvalık varmı vsvsvs gibi soruların cevabını yazıp ayrıca konunuzu resimlerle desteklerseniz üreticiler fikir beyan eder...

Ayrıca her kuş eş tutmayabilir,eşini beğenmeyebilir yada çiftleşmesi için uygun ortamı bulamamış olabilir...

jesques

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
emre
öncelikle yanıtladıgınız için tşk ederim uzun süre araştırdım.. Her şeyi denedim  yuvalık vb  her türlü ortamı yaptım bu işi yapan kısılerden bılgı aldım yıne sonuc degısmedı..Hiç çiftleşirken görmedimm.. yuvalık koyunca 1 ay orda durdu yuvalık . korkudan  yaklasmadılar ne zaman koysam gıtmıyolar o kısma .. Bazen araladında bı sıkıntı oluyo o da boyle herhangi bi yüksek ses vb durumda bırbılerıne atısıolar ..Ve bize hiç alışmadılar oysa gozum gibi bakıom ...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Kuslarinizin resimleri, kafes ici duzeninizi ve kafeslerin oldugu ortamin resimlerini paylasirmisiniz? Buna gore saglikli yorumlar ve fikirler gelecektir

jesques

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
emre
tmm en kısa zamanda resimler yükleyecegım tşk ederim..

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Rica ederim siz uretim hevesinizi kaybetmeyin sabirla sonunda mutlaka guzel gunleri yasarsiniz

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
kafesinizde ayna çan gibi kuşların dikkatini dağıtıp başka şeylere adepte edecek cisimler var ise onları çıkartın sadece tünek olsun...bendede aynı sorun vardı eniştem kuş üreticisi olduğu için o tavsiye etti ve işe yaramıştı tek ilgi birbirlerine olmuştu.

jesques

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
emre
beyler 2. bir kafesim daha var o çift kapılı yuvalıga gırmeyınce kuslar kaldırıp bunu koydum...

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Dişi Kızgın degil Erkek ne kadar isterse istesin olmuyor dişi istiyecek ancak öyle oluyor. Tez zamanda yavru almanız dilegiyle

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Disi kusunuz kizismaya baslamis ceresi kahverengiye donuyor gibi, kafeste alttaki tunegi cikartin, aynali oyuncak goruyorum onuda cikartin ve yuvalik takin mama takviyesi yapin kafesinizi yukarida bir yere koyun ve kuslari kendi haline birakin insallah guzel gunler yakinda gelir

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH UZUN SÜREDİR BU KUŞLARI ÖLDÜRMEDEN BAKTIĞINA GÖRE ÇOK MERAKLISIN MAAŞALLAH KAFESİNDEDE YOK YOK VE TEMİZ KAFESİNİ SADELEŞTİREREK İŞE BAŞLA TUNEKLERİ AĞAÇLA TAM BOYDAN BOYA SIKICA MONTE ET MAMALIK TAK  KUŞLARI BİR MUDDET AYIRARAK DENE BİRİBİRLERİNE İLGİYI KONTROL ET SONRA YUVALIK TAKARAK KAFESİN YERİNİ BENİMSEMELERİNDEN SONRA HOÇ DEĞİŞTİRMEDEN FAZLACA RAHATSIZ ETMEDEN DEVAM SANA YABAN OLUŞLARI AVANTAJ SAĞLAR  DİŞİ YADA ERKEK BİRBİRLERİNİ BEĞENMİYORLE-ARSA HANSİSİNDEN YAVRU ALMAYI PLANLIYORSAN BİR BAŞKA HEMCİNSİNLE KISKANDIR SİZLERİ SEVİYORUZ SLM MAMAYI HENEN YEMİYECEKLERDİR ÇOK SEVDİKLERİ YEMLE KARIŞTIRARAK ALIŞTIR BUĞDAY YADA HERHANGİ BAKLAGİLLERDEN ÇİM LENDİREREK VEREBİLİRSİN SİTEDE ARADAN BİRAZ ÇALIŞ

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sayra SENSES' Alıntı:
Disi kusunuz kizismaya baslamis ceresi kahverengiye donuyor gibi, kafeste alttaki tunegi cikartin, aynali oyuncak goruyorum onuda cikartin ve yuvalik takin mama takviyesi yapin kafesinizi yukarida bir yere koyun ve kuslari kendi haline birakin insallah guzel gunler yakinda gelir

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Sayra SENSES' Alıntı:

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Sayra SENSES' Alıntı: