Üreticilerimiz üretim hanelerinde ki ısıtma sistemlerinden bahsedebilirler mi?

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Üzerinde çalıştığım ufak bir projem için, acaba üreticilerimiz üretimhanelerin de kullandıkları ısıtma sistemlerinden bahsetmeleri mümkün mü acaba?

Örneğin 3000w lık 1 adet ufo, 1800w lık  2 adet ufo

Ev üretimi için kalorifer..

Klima..

Isıtma kullanmıyorum gibi

mraraci

Üyemiz
Adı
Muhammet Ahmet
Soyadı
ARACI
Hocam ben ev üreticisiyim evimiz 25 derece altına hiç düşmüyor. Ancak üretimhanelerdeki abilerimiz benim gördüğüm yaygın olarak ufo gibi infrared ısıtıcıların aksine, elektrikli radyatör diye tabir edilen ısıtıcıyı kullanıyorlar.

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Kümesim evimin hemen yanında olduğu için evdeki kalorifer borusundan kümese tesisat çekerek kalorifer peteği kullanıyorum. Zaten evi ısıtmak için doğalgaz çalışıyor. Bu esnada kümeste ısınmış oluyor. Isınmasını istemediğim durumda peteğin vanalarını kapatıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
En basit elektrikli ısıtıcıya harici termostat ekledim. 17°C civarında tutuyorum kümesimi. Her taraf yalıtımlı olduğu için çok yakmıyor.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
İyi düşünmüşsünüz hocam ısı ve nem dışında üretim hanenizde başka etmenlere de dikkat ediyor musunuz?

mraraci

Üyemiz
Adı
Muhammet Ahmet
Soyadı
ARACI
Ben hava temizliği konusunda araştırma içerisindeyim ama ev için pratik ve düşük bütçeli bir çözüm bulamadım.