E ercan bal Yeni Üyemiz Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 11 28 May 2013 #1 slm üretici arkadaşlarım size bir sorun olucak üretim hanenın güneş ısıgı görmesı mı hane iiyidir yoksa 4 duvar olması mı daha iyi dir .?????
slm üretici arkadaşlarım size bir sorun olucak üretim hanenın güneş ısıgı görmesı mı hane iiyidir yoksa 4 duvar olması mı daha iyi dir .?????
E erdibasak Takipçi Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 209 Adı Erdi Soyadı ARIKAN 28 May 2013 #2 Ercan BAL' Alıntı: slm üretici arkadaşlarım size bir sorun olucak üretim hanenın güneş ısıgı görmesı mı hane iiyidir yoksa 4 duvar olması mı daha iyi dir .????? Genişletmek için tıkla ... elbette ki güneş görmesi, ama direkt güneş ışığının kuşlara gelmemesi gerekir.
Ercan BAL' Alıntı: slm üretici arkadaşlarım size bir sorun olucak üretim hanenın güneş ısıgı görmesı mı hane iiyidir yoksa 4 duvar olması mı daha iyi dir .????? Genişletmek için tıkla ... elbette ki güneş görmesi, ama direkt güneş ışığının kuşlara gelmemesi gerekir.
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 28 May 2013 #3 Havalandırmanız iyi olsun. Güneş ışıgıda doğrudan alırsa pek iyi değildir ama güneş alması iyi olur.
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 28 May 2013 #4 Direk olmasa da güneş alması ve havadar bir yer olması lazım.
E ercan bal Yeni Üyemiz Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 11 29 May 2013 #5 cevap yazan arkadaşlara tşk ederim