Üretim Hane Yapmak

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
Sayın Değerli usta abilerim ve böyle bilgisi olan arkadaşlar..... Ben üretim yapmak istiyorum ve muhabbet kuşu yetiştiriyorum yanlız benim bir sorum olacak . benim oturduğum evin karşı dairesi boş oraya kafesler yapmak istiyorum yanlız oranın elektriği yok nasıl bir çözüm bulabiliriz ... yardımcı olursanız sevinirim....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ceza  yememek  için  bir  şekilde  elektrik tesisatını  kurmalısın; yada  uzatma  kablo  ile  elektrik çekmelisin...yada  ısıklandırma  için  buyuk ısıldak  kullanmalısın  yada  lüx yakmalısın bunlar  sana küfletli olur..yani  elektrik  şart  eh  havalandırmak içinde vantilatör şart...yani her  türlü  elektrik şart.....önce  elektrik  konusunu  elektrikçi ile görüş hallet  sonra geri kalan kısımda  sitemizde  bir sürü  üretici  üstadlar  var  onları  telden ara  yardım iste  ellerinden gelen butun herseyi yapacaklarda..hayırlısı olsun  ve  en  önemlisi  öncelikle  kuşlar hakkında  ve  üretimleri  hakkında en azından bir kaç sene deneyiminiz  olsun  lütfen kimi  üreticileri görüyürom  daha  6  aylık  hiç bilgi deneyimi  yok  şak dile  dalmış  para  kazanırım niyetine  sonrada  güzelim hayvanlar telef  oluyor  ya  anac babaclar  yada  yavruları....yani  önce  DENEYİM  dostlar....

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
Karahan UZUN.' Alıntı:
ceza  yememek  için  bir  şekilde  elektrik tesisatını  kurmalısın; yada  uzatma  kablo  ile  elektrik çekmelisin...yada  ısıklandırma  için  buyuk ısıldak  kullanmalısın  yada  lüx yakmalısın bunlar  sana küfletli olur..yani  elektrik  şart  eh  havalandırmak içinde vantilatör şart...yani her  türlü  elektrik şart.....önce  elektrik  konusunu  elektrikçi ile görüş hallet  sonra geri kalan kısımda  sitemizde  bir sürü  üretici  üstadlar  var  onları  telden ara  yardım iste  ellerinden gelen butun herseyi yapacaklarda..hayırlısı olsun  ve  en  önemlisi  öncelikle  kuşlar hakkında  ve  üretimleri  hakkında en azından bir kaç sene deneyiminiz  olsun  lütfen kimi  üreticileri görüyürom  daha  6  aylık  hiç bilgi deneyimi  yok  şak dile  dalmış  para  kazanırım niyetine  sonrada  güzelim hayvanlar telef  oluyor  ya  anac babaclar  yada  yavruları....yani  önce  DENEYİM  dostlar....
yorumun için teşekkür ederim benim amacım para kazanmak değil sadece hobi amaçlı bir şeyler yapmak istiyorum ... tabiki kuşlarımın sağlığını da düşünmek zorundayım... bu zorlu kış şartlarında hayvanlarımı da telef etmek istemiyorum ....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kendi evinden Uzatıcı çekerek yağlı radyatör yardımıyla ısıtmaya çözüm bulabilirsin

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Karahan UZUN.' Alıntı:
+++