Üretimim Durdu. Yardım !

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı ? Üretim hanemde 20 çift kuşum vardı ve mükemmel bi üretimim de.  Fakat 3-4 ay önce kuşlarımda çık kayıp yaşadım ve hemen hemen hepsini değiştirdim kuşların genel sağlık durumları fena değil, 15 çift şu an ayrı kafeslerde, mama falan  veriyorum rahatsız etmemeye çalışıyorum fakat 3-4 aydır aldığım toplam yavru sayım 20 bile değil neredeyse hep kırıyorlar yumurtayı yada hiç biri çatlamıyo yumurtaların sizce bunun için ne yapabilirim ? Kızıştırmak için bayağı bol verdim bi dönem keçiboynuzunu falan gitti eczaneden vitamin aldım yine sonuç değişmedi. Bi sorunum da sürekli yem seçiyorlar karışık yem kullanıyorum ama verdiğim bi yemlik yemi komple akıllı yemliğin altına hemen döküp bu sefer açlıktan bağırıyorlar sizce ne yapmam gerek çok zor durumdayım. İlginizi bekliyorum . Çok TEŞEKKÜRLER..

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
aldıgınız kuşlar ne yazıkki anlattıklarınıza bakılırsa bakıcı kandan gelmedikleri için verim alamıyosunuz yapılacak en dogru karar suan elinizdeki kuşların çalıuşanlarını bırakıp ıskartaları satmak olucaktır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bol verimli günler dilerim