Üstadlarım lüften benim konuma yorum yapın.

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
İyi akşamlar.
23 Nisan 2016 Tarihinde açmış olduğum konuyu tekrar açıyorum.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,38162.0.html

Buradaki dışkı problemi hala bir net cevap alamadım.

Bu tarihten beri kuşlarım da problem vardı
25 nisana kadar sonra ishal döndü bende bir kaç yere sorarak
İshal ilacı Sulfa Mega ilacı aldım 2 Gün oldu vereli 3 damla günlük sular değişir. Günlük altı temizlenir.
Kuşlarım ishalken cok bitkin duruyorlardı suan çanlama var fakat hala yukarıda belirttiğim dışkıda ki gibi .
Dün itibariyle ishal bitti ama hala beyaz beyaz dışkıları var.
Ayrıca Bavimix Polivitamin de aldım daha hiç vermedim.

Lüften dışkıları hakkında ne vermem gerekir sizden yardım istiyorum..

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
Kuslariniza sulfamezatin verin 3-4 gün.hemen  akabinde bir gün Avit K bir gün vitamin artık ne kullanıyorsanız. Ben hipraminchok veriyorum. Geçmiş olsun

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
Erol bey sulfamezatın ıcın gıttım aslında bana onerılen bu ıdı bunun yerıne  Sulfa Mega verdılar daha cıkmıyor fln dedıler vıtamın olarak da Bavimix Polivitamin aldım daha vermedım

Sanırsam dogru yoldayım .

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
dostum dışkı analizi yaptırmak yerine neden tahmini ilaç deniyorsun? herkes bişey söylese kullansan sonra ölse nolcak yada geçse hangisi iyi geldi nerden bilceksin ilaç vitamin hepsi kimyasal bunların birikim yapıyor vücutta sonra başka şeye sebep olcak. beyaz dışkı diye bile aratsan netten pankreas karaciger sorunu yazıyo ama hangisi yada başka bişey mi en iyisi al bi parça dışkı baktırt içinde ne var

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
Kafama göre almadım bu beyaz dıskı ishal dondugu ıcın zaten aldım bu ılacları sımdı ıshal bıttı beyaz dıskı tekrar devam edıyor

Bosuna konunun başına ustadlar yazmadım burda üretim yapan küçük çaplıdan büyük çaplı bir dunya adam var bunun bana cevabını verırse ılacmı ne bılım ne ıse cozumu bunu uygularım dıye yazıyorum zaten .

Dışkıya nerden baktıtırım ?

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
üstadlıkla alakası yok işte bir sürü sebebi olabilir üstad dediğin tecrübesini dile getirir belki seninki o sebepten degil bu yüzden diyorum laboratuvarı olan veterinerlikler yapar üniversite veteriner klinikleri yapar

benfeyza

Yeni Üyemiz
Adı
feyzanur
Soyadı
türköz
Emrah ÖZTÜRK' Alıntı:
İyi akşamlar.
23 Nisan 2016 Tarihinde açmış olduğum konuyu tekrar açıyorum.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,38162.0.html

Buradaki dışkı problemi hala bir net cevap alamadım.

Bu tarihten beri kuşlarım da problem vardı
25 nisana kadar sonra ishal döndü bende bir kaç yere sorarak
İshal ilacı Sulfa Mega ilacı aldım 2 Gün oldu vereli 3 damla günlük sular değişir. Günlük altı temizlenir.
Kuşlarım ishalken cok bitkin duruyorlardı suan çanlama var fakat hala yukarıda belirttiğim dışkıda ki gibi .
Dün itibariyle ishal bitti ama hala beyaz beyaz dışkıları var.
Ayrıca Bavimix Polivitamin de aldım daha hiç vermedim.

Lüften dışkıları hakkında ne vermem gerekir sizden yardım istiyorum..

kuşunuz şu an nasıl? bizde de aynı sıkıntı mevcut.
ishal ve kusma vardı antibiyotik ve polivit kullandık şimdi de beyaz dışkı yapıyor
kuşunuz düzeldiyse bunu nasıl başardınız?

Mustafasarıbaş

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Sarıbaş
Öncelikle Herkese Selamlar
Arkadaşlar bazı kuşlar altına serdiğimiz kağıt veya gazeteleri çok fazla parçalama ve yeme girişiminde bulunuyorlar, benim gözlemlediğim bir kaç kuşumdada bu durum başıma geldi bendeki sorun kağıdı yemeleriymiş .

benfeyza

Yeni Üyemiz
Adı
feyzanur
Soyadı
türköz
kafesin altında ızgara var kağıt yok ki, dışındayken de yabancı bir şey kemirdiği olmadı. kafesin içine ekstra bir şey koyduğumuzda bile yemeyen bir kuş zaten

mtures

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Türeş
Antibiyotik tedavisinden sonra beyaz dışkı yapması normaldir çünki bağırsaklardaki faydalı ve sindirimde rolü olan bakteriler de pasif duruma geçtiler. Probiyotik verdiğinizde birkaç gün sonra normal dışkı gelecektir. Probiyotik olarak suyuna az miktarda kefir, yoğurt suyu, bira mayası birkaç gün süreyle verebilirsiniz. Kaynatılıp dinlendirilmiş veya satın alınmış içme suyu kullanın. Geçmiş olsun.

benfeyza

Yeni Üyemiz
Adı
feyzanur
Soyadı
türköz
bugün suyuna bir kaşık yoğurt suyu ilave ettik gelişme göremedik, probiyotik olarak önerebileceğiniz sağlam bir ürün var mı yoksa bir süre daha bu şekilde devam edelim mi?
ayrıca çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız:)