VusLat.*
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Cihat
- Soyadı
- Yiva
Selamun aleyküm ustalarım.. Sizinle paylaşmak istedim içimden gelenleri. Fazla uzatmayacağım
Bugüne kadar hiç böyle bilgilere sahip olmamıştım. Küçükken çok muhabbet kuşu almıştım fakat hiçbiri 2 haftadan fazla yaşamıyordu
Çok yorardım, yemini suyunu 4-5 günde 1 belki değişirdim. Dışarı salardım alıştırmayı bilmediğimden sonra yakalamaya calısırdım baya hırpalardım. Sonucunda narin vücutları dayanamazdı. Çocukluk işte.. Fakat sonrasında çok şükür bu siteyi buldum ve bilgilendikçe bilgilendim. İlk başlarda çok konu açıyordum
Af buyurun
Öğrenmek için, şimdi öyle değil çok şükür
Gerçekten şimdi kendime daha çok güvenim var, daha çok güveniyorum ve insanların gelip bana kuşlar ile ilgili sorular sormaları ve onlara yardımcı olmak çok hoşuma gidiyor.
Rabbim bu siteyi kurandan, kurmaya vesile olandan, kurulmasında yardımcı olandan, bu siteyi toplayıp dürüp düzen herkesten Rabbim razı olsun. Burda nice bilgiler nice yardımlar nice dostluklar kurulup nice ihtiyaçların karşılanmasına sebep oldunuz. Çok teşekkür ederim her şey için. Rabbim sizlerden razı olsun.
Burdan başta Selahaddin ustam olmak üzere Kemal ustama Sancar ustama Mesud ustama ve diğer tüm ustalarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yardımcınız olsun, sizleri utandırmasın, helalinden kazançlar nasip eylesin. Benim de şu askerlik vs. işleri bittikten sonra inşAllah aranıza yeni bir üretici daha geliyor
Her şey için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyoruz, biz büyük bir aileyiz
Bugüne kadar hiç böyle bilgilere sahip olmamıştım. Küçükken çok muhabbet kuşu almıştım fakat hiçbiri 2 haftadan fazla yaşamıyordu
Burdan başta Selahaddin ustam olmak üzere Kemal ustama Sancar ustama Mesud ustama ve diğer tüm ustalarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yardımcınız olsun, sizleri utandırmasın, helalinden kazançlar nasip eylesin. Benim de şu askerlik vs. işleri bittikten sonra inşAllah aranıza yeni bir üretici daha geliyor
Her şey için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyoruz, biz büyük bir aileyiz