!!!!!!!!!!!!! UstatLar Yardım Lütfen !!!!!!!!!!

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
2 ay önce 1 Takım Yumurtalı Yerli Takım Aldım. 1 hafta sonra tekrar 1 takım daha aldım 1 yavru 4 yumurtalı 2. yavru evde çıktı. 3. Takımda Yeni yavru uçurmuş takım aldım.. Hepsi 2 Ağız yumurtaları. Yumurta ve Yavrulara Yer degişikliginden bakmadılar hepsi öldü.
2 Aydır Ne yumurta ne yavru alabiliyorum odayada girmiyorum rahatsız etmemek için çiftleşme göremiyorum ama kaşıma kusma bacak atma karşılaşıyorum nijer mama kalamar kemigi gaga taşı su vitamin hpsi veriyorum ama yumurta ve yavru hala yok.
(SON OLARAK DİŞİ VE ERKEKLERİ AYIRDIM KAFESLERİ YAN YANA KOYDUM YUVALIKLARI CIKARDIM)
:( :( :( :(

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
kuşlar yumurtadayken yahut yavrular varken yer değişikliğine gidildiğinde bütün metobolizması değişir. Güven sistemi çöken çift uzun aylar boyunca yavru yapma girişiminde bulunmaz ve ortama aşırı soğurlar. Bu sebeplede yavrularına bakmaz ve yumutralara yatmaz. Genel hatlarıyla hemen hemen bütün kuşlarda durum budur. Geçmiş olsun ama o kuşlardan uzun bir süre verim beklemeyin derim.

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Çok Çok tşkr ediyorum Peki ben suanda ayırdım bugün itibariyle 30- 40 gün sonra tekrar bayram beyin dedigi gibi ilk önce erkegi kafese atıp daha sonra dişiyi atıp denesek yine bir cözum alamazmıyız? Kuşlar ortama alıştıkları belli tabi sizler daha iyi bilirsiniz? Yavrusunu ucurmuş olan eşimdede aynı sıkıntı meydana gelirmi

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
bunun net bir cevabı olamaz ama doğru yol bayram beyin size vermiş olduğu linkteki yöntemde tercih edilenlerden birisidir.