versele laga yem hk.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Merhaba arkadaşlar ınternetten verselelaga marka muhabbet kuşu ve kanarya yemı aldım yarım kıloluklardan. ıkısını karıstırıp muhabbet kuşu ıcın vermeyı dusunuyordum fakat önemlı olan şurası, ıkısınınde ıcınde iri taneli bol miktarda buğdaylar var. Kuşlar bu buğdayları yıyebılıyormu ben yıyeceklerını sanmıyorum

Ayrıca versele laganın ıyı bır marka oldugunu dusunuyordum. şimdi bugdayları ayıklıyorum yemden. Bırdaha almayı dusunmuyorum bu markadan

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Selim YALÇIN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ınternetten verselelaga marka muhabbet kuşu ve kanarya yemı aldım yarım kıloluklardan. ıkısını karıstırıp muhabbet kuşu ıcın vermeyı dusunuyordum fakat önemlı olan şurası, ıkısınınde ıcınde iri taneli bol miktarda buğdaylar var. Kuşlar bu buğdayları yıyebılıyormu ben yıyeceklerını sanmıyorum

Ayrıca versele laganın ıyı bır marka oldugunu dusunuyordum. şimdi bugdayları ayıklıyorum yemden. Bırdaha almayı dusunmuyorum bu markadan
Hocam o buğday değil, yulaf ve muhabbet kuşu yulafı çok sever, internetten yulafı araştırabilirsin...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşlar yiyor o yulafları pek sıkıntı olmuyor bence ayıklamayın yerler diye düşünüyorum.

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
arkadaşlarında dedikleri gibi yulaftır siz yemi öylece koyun yiyip yemeceklerini görmüş olursunuz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yulafı ayıklamayın yulaf serinletici bir tohumdur yaz aylarında bilhassa tüketmeleri gerekir

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Yeni bilgiler ogrenmis oldum:)

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ahmet KARA.' Alıntı:
Hocam o buğday değil, yulaf ve muhabbet kuşu yulafı çok sever, internetten yulafı araştırabilirsin...
cok iri taneli oldugu icin yemezler diye dusundum. Cok tesekkur ederim