karahanuzun
Uzman Üyemiz
yeni çitlerinle eskilerini aynı salmaya koy belki eş değişir bakarsınız nijer bal ve bal kullan hunop tozu dahil ve deep avivit kullan aslına bakarsanız bendede bir çitf show vardı 8 9 kadar bekledim seninkiler gibiydiler kaşımak kusmalar felan erkek baskındı dişi kaçardı lakin en sonunda ERKAN YETİM abimize gönderdim kendiside hörmete değer jo mannnes kanından üretim yapan bir üretici abimizdir izmirde ikamet etmemektedir vesselam kuşları oraya gönderdim yaklaşık 3 hafta önce be 2 gün önce izmirdeydim dişi kuşum şu anda yumurtlamış olabilir çünkü poposunda yumurtta vardı içi kabarmıştı.......diyeceğim birazda ortam ve şans işi benim baktığım ve uyguladığım kürleri yazssam aklınız durur lakin icraat yoktu ve şuanda eminim yumurtlamıştır........sanada iyi şanslar baktın uyguladığın kürde iş olmadı sende çitfi değiş yada bol kuşu olan bir üretici arkadaşımızın kümesine bir kaç hafta misafir yolla...ses bence bu işte büyük etken...hilmi akyldız' Alıntı:havalar ısınıyor kızışmaya başlayabilirler hepsini bir kafese koy yuvalıkları as birde öyle dene bizimde bazı çiftlerden yavru alamadığımız oluyor sizi anlıyorum
başarılar....