ya lütfen yardım edin yoksa kafayı sıyırcam valla =[

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hilmi akyldız' Alıntı:
havalar ısınıyor kızışmaya başlayabilirler hepsini bir kafese koy yuvalıkları as birde öyle dene bizimde bazı çiftlerden yavru alamadığımız oluyor sizi anlıyorum
  yeni çitlerinle  eskilerini aynı salmaya koy belki eş değişir bakarsınız  nijer  bal ve  bal  kullan hunop tozu dahil  ve deep avivit kullan aslına bakarsanız bendede bir  çitf  show vardı 8 9 kadar bekledim seninkiler gibiydiler kaşımak kusmalar felan erkek baskındı dişi kaçardı  lakin en sonunda ERKAN YETİM  abimize gönderdim kendiside hörmete değer jo mannnes kanından üretim yapan bir üretici abimizdir  izmirde ikamet etmemektedir vesselam  kuşları oraya gönderdim yaklaşık  3 hafta  önce be 2 gün önce izmirdeydim dişi kuşum şu anda  yumurtlamış olabilir çünkü  poposunda yumurtta vardı içi kabarmıştı.......diyeceğim birazda  ortam ve şans işi benim baktığım ve uyguladığım kürleri yazssam  aklınız durur lakin icraat yoktu ve şuanda eminim yumurtlamıştır........sanada iyi şanslar  baktın uyguladığın  kürde iş olmadı sende çitfi değiş yada bol  kuşu  olan bir  üretici arkadaşımızın  kümesine bir kaç hafta misafir yolla...ses bence  bu  işte  büyük etken... 

başarılar....