YARDIM DEİN LÜTFEN.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Sa ben 1 haftadır evde yoktum ve dişi kuşum 1 yumurta yapmış ama dişi kuşum erkeği dövüyor.Hatta erkeği tabandan çıkartmıyor.Ne yapmalıyım yardım edin lütfen...

Şimdiden teşekkürler...

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
ilk aldığımdan beri kavga ediyorlar ama öpüşme çiftleşmeye çalışma filan gördüm.
1)erkeği değiştirmeli miyim?
2)ne kadar ayırmalıyım?

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
DEvamlı kavga ediyorlarsa zaten çiftleşme olmamış da olabilir. Yumurta boş olabilir. Dişinin kızgınlık yumurtası yani. Erkeği ayırın yumurtayı da gözlemleyin bakalım 4-5 gün içinde yumurtanın dolu ya da boş olup olmadığı belli olur. Boşsa zaten hep de kavga ediyorlarsa erkeği ya da dişi değiştirin derim. Karar sizin.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Kemal SOYLU' Alıntı:
DEvamlı kavga ediyorlarsa zaten çiftleşme olmamış da olabilir. Yumurta boş olabilir. Dişinin kızgınlık yumurtası yani. Erkeği ayırın yumurtayı da gözlemleyin bakalım 4-5 gün içinde yumurtanın dolu ya da boş olup olmadığı belli olur. Boşsa zaten hep de kavga ediyorlarsa erkeği ya da dişi değiştirin derim. Karar sizin.

Ama yukarıdada dediğim gibi bazen öpüşüyorlar ve 1-2 kez çiftleşmeye çalıtıklarına sahit oldum ama çiftleşmediler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SEN KUŞLARA BAKMAZSAN KUŞLAR KAVGA EDERLER SEN TUM BAKIMLARINI TEKRAR GOZDEN GEÇIR ERKEK YEŞİNE BAKIYORMU TAKIP ET YEM MAMA KUM GAGA TAŞI KEMIK SU HEPSI MEVCUTMU SLM

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SEN KUŞLARA BAKMAZSAN KUŞLAR KAVGA EDERLER SEN TUM BAKIMLARINI TEKRAR GOZDEN GEÇIR ERKEK YEŞİNE BAKIYORMU TAKIP ET YEM MAMA KUM GAGA TAŞI KEMIK SU HEPSI MEVCUTMU SLM
Sadece gege taşı eksik kum,kalamar kemiği,yem,su vb. herşey kafeste var.Ve ayrıca ilk defa çiftleşirlerken gördüm onları sahi sahi çiftleşiyorlardı ama yumurtalar boş gelecek sanırım çünkü sağlam olmadı ama zamanla olacak İNŞALLAH... :)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Dişiyi başka erkeğin yanına atın.Muhakkak ki göz değişikliği yapın.Erkeği alıp yanına başka erkek değil.Dişyi alıp başka erkeğin yanına atın.....

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Dişiyi başka erkeğin yanına atın.Muhakkak ki göz değişikliği yapın.Erkeği alıp yanına başka erkek değil.Dişyi alıp başka erkeğin yanına atın.....

Çiftleştiklerini gördüm dün akşam ama. confusedtw