yardım edebilirmisiniz.

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
üstadlar merhaba size bir sorum olacak forumda araştırma yaptım gerekli cevabı bulamadım en son konu açmaya karar verdim yaklaşık 3 aylık erkek muhabbet kuşum kafesin dışında omzumdan inmiyor kafesteyken parmağı mı uzattığım zaman saldırıyor. elime gelirkende bazen tereddüt ediyor çekinerek geliyor yardım ederseniz çok sevinirim hayırlı akşamlar.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mustafa KAPAL' Alıntı:
üstadlar merhaba size bir sorum olacak forumda araştırma yaptım gerekli cevabı bulamadım en son konu açmaya karar verdim yaklaşık 3 aylık erkek muhabbet kuşum kafesin dışında omzumdan inmiyor kafesteyken parmağı mı uzattığım zaman saldırıyor. elime gelirkende bazen tereddüt ediyor çekinerek geliyor yardım ederseniz çok sevinirim hayırlı akşamlar.
abi kus kaç yasinda ve ne kadardır sizin yaninizda acaba?

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1779930_755923397765432_110255438_n.jpg[/img]

yaklaşık 43 günlükken aldım 2 aydır benimle son 1 aydır elime omzuma geliyor
ama bazen tereddüt edebiliyor ayrıca petshoptanda almadım forumdan değerli bir üretici abimizden aldım.

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Benim erkek kuşum yaklaşık 3 yıldır benimle. Hiç çekinmez gelir elimden yem yer.Omzuma, kafama , elime konar, hertürlü oyunu oynar, takip eder beni fakat parmağımı yaklaştırdığımda parmağıma gelmez çoğu zaman bende bu soruna sahibim kuşa nasıl davrandığın ve nasıl evcilleştirdiğin ile ilgili bence :)

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
Teşekkür ederim cevabınız için.
alıştırma aşamasında asla kuşa kötü davranmadım avuçlamaya kalkışmadım forumda üstadların paylaştığı gibi eğitmeye çalıştım ama bir yerde hata yaptım galiba.

forzaemre58

Üyemiz
Web sitesi
www.scoutanaliz.blogspot.com
Adı
Emre
Soyadı
Ayan
Kuşun kendi karakteride var.Moda mod ilerlemiyor maalesef.Bizimkisi son zamanda uçmayı unuttu bizim gibi yürüyor :) Düşünüyorum bu konuda komut eğitmedik,buna aşılayacak birşey yapmadık,kendisinin bir çıkarımı oldu veya daha rahat hissediyor bilemiyorum diğer hayvanlar gibi neden - sonuç ilişkisinde kesin sonuçlar alarak olmuyor kuşlarla :)

kapal06

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kapal
evet hepsinin karakterleri çok farklı biliyorum ama tam alışmaması garibime gitmişti :) cevaplarınız için çok teşekkür ederim.  :)