YARDIM EDER MISINIZ.??

Drn.slm

Yeni Üyemiz
Adı
Selim
Soyadı
Duran
Kuşumu alali 3 gün oldu elime alışkın ama cikmak cok istiyor çıkartıyorum kafesinin tepesinde ağaç var ona uçuyor aliyorum elime omzuma koyuyorum duruyor biraz uçuyor ona korkmuyor benden ama bana nasil gelecek aliyorum ordan sonra direk agaca uçuyor ne yapabilirim bigi verebilir misiniz.????

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Kuşu yeni almışsınız size ve ortama alışmasına izin verin 3 günde kuş alışmaz kimi kuş 10 günde alışır kimisi 10 ayda

Drn.slm

Yeni Üyemiz
Adı
Selim
Soyadı
Duran
O zaman daha zamani var demekki elime gelmesi icin çıkınca normalde elimi koyunca geliyor sikinti yok korkmuyor ama tam olarak kafesinede uçmuyor agaca gidiyor sanırım daha vakti var alismasi için

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
kuşlar yüksek yerleri kendilerini güvende hissettikleri için severler, kuşu ortama, kafese ve size alışması için şimdilik kafesten çıkarm\yın. ,madem sizden çekinmiyor kafesin içinde göğsünü okşayıp parmağınıza çıkmasını sık sık sağlayın bi de kısık bi ses tonuyla onunla konuşun, 3-4 gün sonra kafesin dışına çıkarmaya başlayın,

Drn.slm

Yeni Üyemiz
Adı
Selim
Soyadı
Duran
Tamam peki teşekkürler cikartmaym 3 4 gun kafesinde sevgi gösteriyim başka ne yapabilirim sayfa yoneticeleri onerirmisiniz siz bu işte ustasiniz bizim ogrenmemiz lazim :D ;)

Drn.slm

Yeni Üyemiz
Adı
Selim
Soyadı
Duran
Baska ne yapmam.gerekir abilerim kardeşlerim.??  confusedtw