Yardım istiyorum yumurta sıkışmasımı anlayamadım

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce bir çifttim yeni eşe geldi ve  bundan 1 hafta önce yumurta yapmaya başladı ama ikisinide  kırıp kafes attı bugün fark ettim yuvalıkta bu sefer yumurta vardı ama dişi kuşumun anüs kısmı yanı poposu yarım parmak boğumunda et vardı  sankı poposu dısarı cıkmıstı  acaba bu zorla yumurtayı çıkarmaktanmı olmuştur yoksa başka bir sorun mu var bende 2 saat ızledım kusu kendı yem yemıyor erkek kuş kusuyor sonra arada kanatlarını açıyor sankı cok yorulmus ısınmıs gıbı kendını serınletıyor bende en son çare  teramısın surdum poposunun cevresıne cunku mıkrop kapmasın dıye resım çekemedim makıne yanımda yoktu şimdiden yorumlarınız ıcın teşekkurler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Ahmet bey yumurta sıkışması olup olmadığını anlamanız için elinizle kuşun dışkılık bölgesini kontrol edin sıkışma varsa elinize gelecektir yumurta terste olabilir birçok sebep var yani yumurtlayacağı için şişlik olabilir sonuç olarak elle yoklamadan anlayamazsınız sıkışma varsa yumurtayı sizin yada anlayan birinin çıkarması lazım ayrıca dışkılığa biraz yağ sürmenizde fayda var geçmiş olsun

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
YUMURTA SIKIŞMASI OLDUĞUNDA ZATEN YUMURTLAMAK İÇİN ZOLANAN KUŞ ÇOK ZORA GİRİYOR VE STRESTEN KIRARAK HINCINI YUMURTADAN ÇIKARIYOR FAZLA KALSİYUM YÜKLLEMEDEN BİR ÇOK BAKIMLA İLGİLİNI NEDENİ VE KUŞUN İLK VE YENİ YUMURTA YAPMASI VS SLM