Yardım lütfen

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Uzun süredir çiftim çok iyi geçiniyordu, yuvalığa girmeler kusmalar, ayağını sırtına atmalar ama daha fazla olmadı kuşlarda 2-3 aydır da öyle. Bugün çifthanede ikisini ayırdım, biri sağda birisi solda olmak üzere aynı çifthanede duruyorlar.

Erkek kafesin orta tarafına geliyor sağa sola koşuyor 1 saattir, bacakları kas yaptı o derece  ;)

Sorum, kaç gün bu şekilde durması gerekiyor?

ek olarak diazyme 256'yı nasıl ve nekadar  kullanacam 1 çiftim var?

Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimiden çok teşekkürler.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ben en az  2 hafta taraftarıyım ki olması gerekende  bu en az  2 hafta  100cc lik suluğa nohutu baz alırsak yarısından biraz daha az olacak sekilde koyacaksınız ve iyice çalkalayacaksınız akabinde takviye  olarak e ve k vitaminleri yapabilirsiniz özellikle dişi için bol kalsiyum verselega calcilux  vermesiniz...

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
Karahan UZUN.' Alıntı:
ben en az  2 hafta taraftarıyım ki olması gerekende  bu en az  2 hafta  100cc lik suluğa nohutu baz alırsak yarısından biraz daha az olacak sekilde koyacaksınız ve iyice çalkalayacaksınız akabinde takviye  olarak e ve k vitaminleri yapabilirsiniz özellikle dişi için bol kalsiyum verselega calcilux  vermesiniz...

Suları günlük değiştiriyorum, 100 cc suyu 1 ayda anca içerler sizce ne yapmalıyım?

2 hafta kuşlar mı ayrı kalacak yoksa diazyme mi?