Yardım lütfen!

numan

Yeni Üyemiz
Adı
NUMAN
Soyadı
AK
Merabalar.Erkek kuşum dişisine kur yaapıyor dişide çiftleşmek için sırtını yatay tutup kuyrugunu havaya kaldırıyor erkeğinin altına girmeye çalışıyor  ama erkeğin bi türlü çıktıgını görmedim, ayrıca dişi yuvalığa daha fazla girmeye başladı.Benim sorum şu olacak acaba ben yokken kuşlar çiftleşmişlermidir yoksa daha çiftleşeme aşamasındalarmı bu olay 2 gündür devam ediyor.
tŞkkler...

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Kuşları kendi haline bırakın kaygı bulaşıcıdır kuşlarınıza da bulaştırırsınız. Sabırlı olun kuşlar ilk adımı atmışlar bol sağlıklı yavrular dileğiyle...

muhabbet827

Üyemiz
Bakın gerçekten alınmayın ama böyle konularla her hafta karşılaşıyorum.Hani bir şöyle forumu araştırsanız emin olun aradığınız cevaptan fazlasını bulursunuz,gerçekten.  ::)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
numan' Alıntı:
Merabalar.Erkek kuşum dişisine kur yaapıyor dişide çiftleşmek için sırtını yatay tutup kuyrugunu havaya kaldırıyor erkeğinin altına girmeye çalışıyor  ama erkeğin bi türlü çıktıgını görmedim, ayrıca dişi yuvalığa daha fazla girmeye başladı.Benim sorum şu olacak acaba ben yokken kuşlar çiftleşmişlermidir yoksa daha çiftleşeme aşamasındalarmı bu olay 2 gündür devam ediyor.
tŞkkler...
Erkek kuş yanaşmıyor ise erkek daha küçük olabilir, olgunluga eriştiğinde herşey olumlu gelişir...