Ö önder açıkel 1233 Yeni Üyemiz Katılım 10 Tem 2013 Mesajlar 13 Konum hatay Adı önder Soyadı açıkel 20 Eki 2013 #1 arkadaşlar lütfen yardım kuşumun başı uyurken sürekli aşıda düşecek gibi oluyor sonra düzeliyor tekrar ayını şeyi yapıyor yarım ederseniniz sevinirim
arkadaşlar lütfen yardım kuşumun başı uyurken sürekli aşıda düşecek gibi oluyor sonra düzeliyor tekrar ayını şeyi yapıyor yarım ederseniniz sevinirim
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 20 Eki 2013 #2 GEÇMİŞ OLSUN MUHTEMEL CERYANDA KALMIŞ İLK TAHMİNİM TABİKİ SİZ DIŞKISI KONUSUNDA BİLGİ VERİP BİR RESİM EKLERSENİZ DAHA FAYDALI OLURUZ BU KONUDA Önder AÇIKEL.' Alıntı: arkadaşlar lütfen yardım kuşumun başı uyurken sürekli aşıda düşecek gibi oluyor sonra düzeliyor tekrar ayını şeyi yapıyor yarım ederseniniz sevinirim Genişletmek için tıkla ...
GEÇMİŞ OLSUN MUHTEMEL CERYANDA KALMIŞ İLK TAHMİNİM TABİKİ SİZ DIŞKISI KONUSUNDA BİLGİ VERİP BİR RESİM EKLERSENİZ DAHA FAYDALI OLURUZ BU KONUDA Önder AÇIKEL.' Alıntı: arkadaşlar lütfen yardım kuşumun başı uyurken sürekli aşıda düşecek gibi oluyor sonra düzeliyor tekrar ayını şeyi yapıyor yarım ederseniniz sevinirim Genişletmek için tıkla ...