yardimci olurmusunuz bilgi alirsamm sewinirim

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
Slm herkese hayirli uretimler

Kuslarimi tel kafesten mobilya kafese gecirdim alismaliri ne kadar zaman surer...

Bulunduklari oda onlara ait pek rahatsiz etmiyorum arada izlemeye gidiyorum parasal olarak degil hobi olarak yapiyorum.
5 cift kusum var sadece bi cifti tel kafeste. 4 cift mobilya olan kafeste kac zaman sonraa.alisirlar kafeslerine..

Oda sicakligi 10 dereceden asagi dusmuyor. Soba yaktigim icin belli bi isida Tutamıyorum ne yapmam  gerekk abiler.

Simdiden tesk ederim

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
alışmaları zaman almaz ancak boxlarınız çok dar..sıcaklık da rüzgar almadıkları sürece sıkıntı olmaz havalar ısınıyor..

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Massallah hayırlı üretimler ustadların dediği gibi kafesiniz dar ve dolapta zamanla bitlenme yapabilir

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Kafes küçük olmuş hayırlı olsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
Erkan ERGÜN' Alıntı:
Kafes küçük olmuş hayırlı olsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tsk ederim.saolun bunu bulabildim ondan biirde yeniyiz hani bit icin ne onerirsiniz bit ilaci aldim kafesi kople ilacladim.oda.sicakligi 10 derece oluyoo ne dersiniz

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
O.Sami ŞEN' Alıntı:
alışmaları zaman almaz ancak boxlarınız çok dar..sıcaklık da rüzgar almadıkları sürece sıkıntı olmaz havalar ısınıyor..

Birde yasadigim yer malatya genelde apex marka ilaclarvar ne yapmaliyim..

Gerçekten cok mu dar normal 3 kapili kafes kadar buyuklugu ve ve daha temiz temizlemesi kolay geliyo genislik olarakdar ama yukselik olarak ii bencee abi hersey onlar icin .. pray pray pray

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
arkadaşların dediği gibi,
kafes ebatları küçük..
ama bende 25x30x30 kafeslerde show besledim,
verimde aldım..

şimdi kafesler 60x40x40
ne kadar büyük, o kadar huzur kuşlar için...

%90 bit olayı olacaktır.
bence siz en baştan bi önlem alın yinede...

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
bitler çoğaldıktan sonra fazla etki göstermeyebilir  ama tedbir amaçlı chrysamed vet kullanabilirsiniz. n11.com da uygun fiyata bulabilirsiniz.. eğer farkına varmadan bitler çoğalırsa da ardap etkilidir ve kısa sürede sizi sonuca götürür. ardapı gerekmedikçe kullanmayın, unutmayın ki o kadar kısa sürede parazitleri öldüren ilaç kuşlarınıza da ilk etapta bişey yapmasa da yoğun maruziyet durumunda onlara da zarar verebilir..bu arada ardap ın piyasada sahtesi çok, sinek ilacı gibi kokanı almayın..

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
O.Sami ŞEN' Alıntı:
bitler çoğaldıktan sonra fazla etki göstermeyebilir  ama tedbir amaçlı chrysamed vet kullanabilirsiniz. n11.com da uygun fiyata bulabilirsiniz.. eğer farkına varmadan bitler çoğalırsa da ardap etkilidir ve kısa sürede sizi sonuca götürür. ardapı gerekmedikçe kullanmayın, unutmayın ki o kadar kısa sürede parazitleri öldüren ilaç kuşlarınıza da ilk etapta bişey yapmasa da yoğun maruziyet durumunda onlara da zarar verebilir..bu arada ardap ın piyasada sahtesi çok, sinek ilacı gibi kokanı almayın..

Bit  spreyii vardi elimdee. Onunlaa bitledimm her yeriii zaten hava soguk bit olacagini sanmam dediğinizden baska bi ilac bulabilirmiyim pekinabi. Hani veterinlrrde cikip alacağım yerde

Tskler

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
yatak odanızı paylaşmanız çok büyük yanlış !!! gözle göremediğiniz tozlar pulcuklar çoğalmaya başlar yakında, direk ciğerlerinize yapışır..şahsen ben kuşlarıma özel bi oda ayırdığım halde bakımlarını yaparken toz maskesi kullanıyorum...

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
ilaçların da bazısı tedbir bazısı tedavi amaçlıdır.kullanım amacına göre ürün seçmeniz gerekir..veterinerlerden alacağınız ürünler genelde kümes hayvanları içindir bu sebeple dosajlarına ve kullanımlarına dikkat etmek gerek..

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
O.Sami ŞEN' Alıntı:
ilaçların da bazısı tedbir bazısı tedavi amaçlıdır.kullanım amacına göre ürün seçmeniz gerekir..veterinerlerden alacağınız ürünler genelde kümes hayvanları içindir bu sebeple dosajlarına ve kullanımlarına dikkat etmek gerek..
Anladım topu topunaa 5 cift var etkiler mikii o kdarrr

fatih celik

Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
celik
O.Sami ŞEN' Alıntı:
Dedigim gibi buralarda petshoptaa apexden basks ilac yok tanigim toptanci var 7.5 olan ilaci ben 2.5 liraya alıyorum. .