Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum.

aristokrat1970

Yeni Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Özdemir
Benim 1 ay 13 günlük Jumbo Muhabbet Kuşum var.Dışkı yaparken dışkısı poposuna yapışıyor.Bu geçicimidir tedavisi mevcutmudur yoksa öldürücümüdür ne yapmalıyım.Birde Muhabbet kuşlarına hastalıklardan isal vesaire gibi korumak için koruyucu ilaç verilebilirmi.Kusuruma bakmayın ilk defa bakıyorumda onun için bilgim yok.Arkadaşım yavrulattı 1 tanede bana verdi bakıyorum işte.Bana bilgi verirseniz mutlu olurum.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Dışkı katıysa tüye yapışıyodur ardından gelen dışkılarda birikiyodur.Ancak dışkı cıvık şekilde yapışıyorsa ishaldir.Yavrunun iyi yem kırdığından emin olun yarım beslenme isle neden olur yemin yanında mamayıda haftada 2 defa ihmal etmeyin orjinal jumbolar beslenme konusunda hassastır.Cıvık dışkı varsa ziraat vetlerinden yada hayvan ilacı satan eczanelerden nilverm yada mintiverm çözelti tozu suyuna pirinç kadar katın,3 gün devam edin dışkı katılaşacaktır ve varsa yediklerine ortak olup zayıf bırakan parazit kurtlarıda attıracaktır.Dışkı katıysa elinizle incitmeden temizleyin.Bu arada kuşunuza asla musluk suyu vermeyin dmacanadan içme suyu koyun.