Yardımlarınızı bekliyorum

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Merhaba Herkese benim şöyle bir sorum olacak.
bundan 1.5 2 ay önce 4 çift ile hobi olarak muhabbet kuşu bakmaya başladım. 4 eşde ayrı kafeslerde (( box üretimi )) 2 dişi yavulığa girip çıkıyorlardı heeh dedim bu iş oldu yumurtalarını göreceğim sanırım dedim ama son 2 haftadır yavruluğa girmek bi yana tünekliğine bile dokunmuyorlar. Mamalarını 2 3 günde bir veriyorum su değişimi standart şekilde oluyor. değişen nedir bilemedim. Aklıma kafeslerinden memnun olmamaları geldi salma sisteme geçsem birşey fark eder mi acaba yada bi yerde bi yanlışmı yapıyorum.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuşları yağlandırmış olmayasınız ustam  mamalarla

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Herşeyi doğru yaptığınıza eminim fakat daha çok erken.. Biraz sabrederseniz eminimki muradınıza ereceksiniz..

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Kuşları yağlandırmış olmayasınız ustam  mamalarla
cevabınız için teşekkürler ünal bey
Çok fazla vermiyorum mamalığın 3de 1i kadar veriyorum doz fazlamı acaba haftada 2 3 kez veriyorum.

Vedat ŞEN' Alıntı:
Herşeyi doğru yaptığınıza eminim fakat daha çok erken.. Biraz sabrederseniz eminimki muradınıza ereceksiniz..
Cevabınız için teşekkürler vedat bey
biliyorum yavru almak zor beklemek gerekir ama benim asıl kafama takılan yavulığa giren kuşlar neden artık girmiyor.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
biliyorum yavru almak zor beklemek gerekir ama benim asıl kafama takılan yavulığa giren kuşlar neden artık girmiyor.
[/quote]

Yerini sevmemiştir, eş tutmamışlardır, korkudan yuvalığa girmiştir bir süre sonra ortama azda olsa alışınca girmeyi bırakmıştır,sıcaklık, ışık, stres v.s v.s bu şekilde uzayıp gidebilir listemiz. Anlattığınız kadarıyla bakımınız sağlam ve düzenli. Kuşlarınızı takip ediniz, duruma göre kafes değişikliği, eş değişimleri yaparak deneyebilirsiniz bence... Yada biraz daha bekleyip, gözlemleyip kendinize bir yol çizersiniz... İyi forumlar...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:

Yerini sevmemiştir, eş tutmamışlardır, korkudan yuvalığa girmiştir bir süre sonra ortama azda olsa alışınca girmeyi bırakmıştır,sıcaklık, ışık, stres v.s v.s bu şekilde uzayıp gidebilir listemiz. Anlattığınız kadarıyla bakımınız sağlam ve düzenli. Kuşlarınızı takip ediniz, duruma göre kafes değişikliği, eş değişimleri yaparak deneyebilirsiniz bence... Yada biraz daha bekleyip, gözlemleyip kendinize bir yol çizersiniz... İyi forumlar...
+1