Yaşı ve Cinsiyeti hakkında bilgi alabilirmiyim?

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Arkadaşlar merhaba,

Bugün dişi kuşumu değiştirdim. Ve mavi kuşu aldım. Bana erkek gibi geldi. Yaşını ve cinsiyetini söyleyebilirmisiniz...

Teşekkürler

caliskan4036

Üyemiz
Adı
rahmi
Soyadı
çalışkan
gökhan konu acarken fotoğraflarını internete yüklemeden paintte aç küçük bi değişiklik yap kaydet kaydettiğini nete yükle fotoğrafların mb ı çok yüksek gibi zor açılıyor konu.
benim dediğimi yaparsan 4 mb lık bir foto 1 mb olur hem kolay yüklenir hem konu kolay açılır.

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Fotoğrafların boyutu zaten 1 mb hocam. Yüksek boyutlu fotolarda dediğinizi yapıyorum.. Geç açılmasının nedenini anlamadım. Yinede bilgilendirme için teşekkürler.

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kuşların 2 side dişi 2 side 7-8 aylık civarı
Gökhan hocam neye göre karar verdiniz. Mavi kuştan önce yeşil dişi vardı. Yuvalığa yeşil girip çıkıyordu. Sarı hiç ilgi duymuyor yuvalığa.

Ve son olarak 2 dişi kuşun birbirini kaşıyıp öpmesi normal mi? Çünkü kafese koyduğum ilk 20 dk içinde öpüşmeye ve birbirlerini kaşımaya başladılar.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Eğer resim yanıltmıyorsa burun delikleri çevresi beyaz ikisininde yani ikiside dişi.
gökhan beyde cvp vericektir ama bende aynı fikirde olduğum için cvplamak istedim.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
mavi opal dişi tahminen iris halkasını görmeden tam söyleyemem ama 4 aylık dişi yerli

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
resimlerden gördüğüm kadarıyla mavinin cere rengi burun delikleri civarı beyaz renk ağırlıklı bu da kuşun dişi olduğunu gösterir.ayrıca şu sizi yanıltması 2 dişi de birbirini kaşır,hatta birbirine yem bile kusabilir kuşun yuvalığa girip çıkması cinsiyetini belirlemez, sizin 2 kuşta dişi

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
mavi kuş kesinlikle dişi.sarı kuş da bu açıdan dişi gibi duruyor fakat emin olmak için flashsız yakından çekilmiş net fotoğraflar lazım.burun delikleri çevresi beyazsa eğer dişidir.bu arada mavi kuşunuz henüz oldukça küçük.o dişiden yavru almak için uzun süre beklemeniz gerekebilir

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
İlk resimde sarı kuşun ceresi net olarak belli değil ama en son koyduğunuz fotolar o kuşa ait ise sarı kesinlikle erkek, mavi de kesinlikle dişi :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehmet UYAR.' Alıntı:
İlk resimde sarı kuşun ceresi net olarak belli değil ama en son koyduğunuz fotolar o kuşa ait ise sarı kesinlikle erkek, mavi de kesinlikle dişi :)

alkisd thumbsupbo smileki

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Dişiden yavru almak için ne kadar beklemeliyim peki. Cevaplar içinde teşekkür ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yavru alana kadar beklemelisiniz. :D yapacağınız tek şey iyi bakım