yavru anneyle babasının arasına gırdı ACIL

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
ARKADASLAR
yavru atladıktan 3 gun sonra kafesden alındı 10-15 gun beklenmedı

olaydan sonra yavru tekrar kafesden alındı zaten bu olay yasandıgı zaman yavru hepsı 20dk kaldı annesının babasının kafesınde

olayın bole olacagını dusundugum ıcın takıp ettım olay ceryan eder etmez ayırdım

cok eslılıge gelınce 3 ayrı kafes de 3 dısı var dıyelım

KOLAY OLANI HERKES YAPAR GOZUM IMKANSIZDA  smileki
ocak ayında erkegı bırıncı dısının kafesıne brakıp
nısan basında  2. dısıye atıp
temmuz bası 3 dsının kafesıne atıp

boyle donse nasıl olur acaba deneyen varmı  USTALAR
Olur olur yerini beğenirse erkek kızgınsa olur... Jumbolarda deneme yanılma, renkleri bu şekilde takip edip yapıyoruz zaten... Deneye deneyeeee

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Uğur DÜNDAR.' Alıntı:
yumurtlaması imkansız benım bılgıme ve arastırmalarıma gore 4 aydan once yavrulatan hic duymadım.benımde ortalama yavrularımı yavrulatma sürem 5 ila 6 ay buluyor.anne ve baba ilişkisini bozmaz ama anne yuvalığa girecegi için yavruya zarar verebilir.örnegin kafa veya gözünü açıp patlatabilir.
Uğur'cum 3 aylıkken yumurtlatan gördüm :)

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar tesekkurler

bunlar hayatimdaki ilk yavrularimdi oglumun sansina oldular
kucukkken yillarca besledim ama yavru alamamistim
musait bir zamanda resimleri ekleyecegim
acemiligi atinca HELICOPTER ALIP yavrularini veya yumurtalarini turkiyeye getirmeyi planliyorum

ancak bu ilk yavrulari gordukden sonra pedshoplarda (misirdaki) satilan kuslarin gercekden cok bakimsiz zayif hastaliga meyilli kuslari sattiklarini dusunmeye basladim
benim yavrular 30 gunluk olmasina ragmen neden pedshopda satilanlardan daha guzel bakimli saglikli hareketli tuyleri kusursuz parlak duruyor diye dusunuyorum bu pedshoplardan killanmaya basladim artik

ben acemi oldugum icin artik
yavrular atladikdan sonra gagasini kullanabilecek derecede ise yada yem kiriyorsa
yada ebebeyinlerinden siddet goruyorsa (kuslara siddeti kiniyorum)
yavrular kafesden alinip yeni kafese konocak

cift kuslarim ne kadar  kizismis olsada acemi oldugum icin baska disiyle ciftlesmesini saglamak icin ayirmayacagim rahatsiz etmiyecegim

birde sorum bu bira mayasini nerde bulurum acaba MISIRDA nerelerde olma ihtimali var

aeolun