D dilmeh Üyemiz Katılım 19 Haz 2012 Mesajlar 54 Konum Zeytinburnu Adı mehmet Soyadı yenidoğan 5 Kas 2013 #1 s.a yavru mubişimin ayağı düzeliyor yavaş yavaş ve ona kendim bakıyorum ama bebe büsküvisi ile olmuyor sürekli daha başka neler verebilirim ?
s.a yavru mubişimin ayağı düzeliyor yavaş yavaş ve ona kendim bakıyorum ama bebe büsküvisi ile olmuyor sürekli daha başka neler verebilirim ?
M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 5 Kas 2013 #2 annnesi bakmıyormu ?
M MEHMET KOÇ Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2010 Mesajlar 512 Konum ALANYA Web sitesi www.cubbeliahmethoca.tv Adı MEHMET Soyadı KOÇ 5 Kas 2013 #3 havuç ve yumurta verbilirsiniz
T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 6 Kas 2013 #4 kabuksuz yemi sıcak suda beklet 20-30 dk kaçıkla ez üstüne bebe biskivisi birkaç damla havuc suyu biraz kalamar kemigi tozu ile gayet saglıklı büyütürsün benimki suan öylede . kalamarı ve havucu sürekli verme ama .
kabuksuz yemi sıcak suda beklet 20-30 dk kaçıkla ez üstüne bebe biskivisi birkaç damla havuc suyu biraz kalamar kemigi tozu ile gayet saglıklı büyütürsün benimki suan öylede . kalamarı ve havucu sürekli verme ama .
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 6 Kas 2013 #5 Hiçbirine gerek yok bebeklere verilen elmalı püreler varya en güzeli ve besleyicisi o. Onu deneyin etkisini görün.
Hiçbirine gerek yok bebeklere verilen elmalı püreler varya en güzeli ve besleyicisi o. Onu deneyin etkisini görün.