Yavru Kuşlarım için Salma Kafes Satın Aldım

yakuza_gorkem

Yeni Üyemiz
Adı
Görkem
Soyadı
Tungul
yok lütfen yanlış anlaşılmasın ben kıyaslama açısından koymadım.. hangi mavikuşta parekende olmadığını okudum benim verdiğim ilandada parekende yok ama rica ederseniz arkadaş önerdi derseniz yolluyorlar...sadece yardımcı olmak için paylaştım..sizin kafesinizin kalitesi ortada zaten kendini belli ediyor...size maliyeti ne kadar oldu acaba merak ettim?

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
yakuza_gorkem' Alıntı:
petshoplarda benim oturduğum yerdede 50 tl ve civarı evet.. resim eklemeyi tam bilmiyorum link veriyorum >> http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafes-satilik-cifthane/detay  bu linkten bakabilirsiniz...
Bahsedilen kafesten 5-6 ay önce ben de sahibinden.com üzerinden bir adet almıştım, fiyatı makul olmakla birlikte kulanılan malzeme krom veya pirinçlere göre çok daha mukavemetsiz ve esnek, daha düşük kalitede ve uzun vadede paslanma yapabilecek nitelikde. Altı aynı şekilde metal ızgaralı olmakla birlikte çekmece sistemine sahip değil, genel olarak işçiliği ise vasat. Bahsi geçtiği ve bazı arkadaşların ilgisini çektiği için yazmak istedim, alacak olanlar bunları bilerek alırlarsa daha iyi olur.