yavru muhabbet kuşu alınıcak

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
bursada olursa daha iyi olur 50 adet dişi 50 adet erkek muhabbet kuşu alıcam erkekler başka dişiler başka üretimhaneden olması gerekli yardımcı olabılıcek arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
umarım aradıgınızı bulursunuz.. biz biraz uzagız yoksa yardımcı olurdum yakında olan dostlar yardımcı olacaktir hayırlı olsun..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Bursada Ahmet salman var,  irtibata geçerseniz kendisinden ve çevresinden yardımcı olur...

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Her türlü yardımcı olmayı arzu ederiz inşallah isteğiniz gibi kuşlar bulursunuz Allah hakkınızda hayırlısını versin

Adı
ibrahim
Soyadı
gökcedag
bursada emrah musayın var onda her zaman yavru muhabbet var size yardımcı olabilir 0535 455 06 55 tel numarası  isterseniz bi sorun

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Adnan abi yardımcı oluruz ama neden erkekler başka dişiler başka üretimhaneden.Ben erkekleri versem dişi yavruları ne yapıcam.dişileri herkes vermek ister ama sadece erkek ben olsam vermem yani. ;D ;D ;D

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
HERKESE ILGISINDEN DOLAYI TŞKR AMAC PROFOSYEELIK ADINA KANKARIŞIMI KARDEŞ OLMAMA OLASILIĞINI SIFIRA INDIRMEK 4 AY KADAR SALMADA DİŞİ ERKEK AYRI AYRI BESLENDIKDEN SONRA SALMADA KARISTIRILARAK ES TUTMALRI SAĞLANMAK VE CIFT CIFT AYRILARAK CIFTHANELERE KOYARAK ÜRETİM YAPMAK AYNI ZAMANDA 500 GÖZ E KADARDA CİFTHANE YAPTIRILACAK HAVALANDIRMA SİSTEMİ IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ İZALASYON ALARM SİSTEMİ MUTFAK DOLAYISIYLA BU İŞE DAHA BAŞINDAN PROFOSYENE BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAK GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
EMRAHIM SEN DİŞİLERİ AYARLA BEN ERKEK BULURUM CEKLERDEN OLSUN PARCALI OLSUN DÜZ RENK AZ MIKTARDA OLABILIR