M mts Yeni Üyemiz Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 19 Adı Mustafa Soyadı Seval 28 Şub 2016 #1 Abilerim kütahya içi üretim yapan tanıdığınız bildiğiniz kuş satan üretici var mı yardımcı olur musunuz
Abilerim kütahya içi üretim yapan tanıdığınız bildiğiniz kuş satan üretici var mı yardımcı olur musunuz
A Ahmet Erkan Yeni Üyemiz Katılım 3 Ara 2013 Mesajlar 22 29 Şub 2016 #2 Mustafa SEVAL' Alıntı: Abilerim kütahya içi üretim yapan tanıdığınız bildiğiniz kuş satan üretici var mı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Ne tip kuş arıyorsun ?
Mustafa SEVAL' Alıntı: Abilerim kütahya içi üretim yapan tanıdığınız bildiğiniz kuş satan üretici var mı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Ne tip kuş arıyorsun ?
M mts Yeni Üyemiz Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 19 Adı Mustafa Soyadı Seval 29 Şub 2016 #3 Ahmet ERKAN' Alıntı: Ne tip kuş arıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... cinsi çek yada yerli olan eğitim verilebilecek yavru bir muhabbet kuşu arıyordum ama buldum ilgin için teşekkürler
Ahmet ERKAN' Alıntı: Ne tip kuş arıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... cinsi çek yada yerli olan eğitim verilebilecek yavru bir muhabbet kuşu arıyordum ama buldum ilgin için teşekkürler
A anil8anil Yeni Üyemiz Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 2 Adı Anıl Soyadı Kara 5 Mar 2016 #4 Mustafa SEVAL' Alıntı: cinsi çek yada yerli olan eğitim verilebilecek yavru bir muhabbet kuşu arıyordum ama buldum ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Ben de Kütahya'dan erkek yavru muhabbet kuşu almak istiyorum çek veya yerli. Var mı bildiğiniz yönlendirebileceğiniz bir yer acaba?
Mustafa SEVAL' Alıntı: cinsi çek yada yerli olan eğitim verilebilecek yavru bir muhabbet kuşu arıyordum ama buldum ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Ben de Kütahya'dan erkek yavru muhabbet kuşu almak istiyorum çek veya yerli. Var mı bildiğiniz yönlendirebileceğiniz bir yer acaba?
M mts Yeni Üyemiz Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 19 Adı Mustafa Soyadı Seval 5 Mar 2016 #5 özel mesaj attım bakabilirsin
A anil8anil Yeni Üyemiz Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 2 Adı Anıl Soyadı Kara 5 Mar 2016 #6 Teşekkür ederim
C CEM CANER Takipçi Üyemiz Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 236 Konum BALIKESİR/ERDEK-KÜTAHYA Adı CEM Soyadı CANER 5 Mar 2016 #7 kütahya/merkezdeyim facebooktan iletişime geçebilirsiniz