Yavru muhabbet kuşu

Bosson

Yeni Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Genç
Merhabalar ben bir muhabbet kuşu almıştım çok iyiydi ilk zamanlar ama sanırım ceryanda kaldı ve çok halsizleşti ötmüyor uçmuyor kakası ile dolaşabiliyor ancak kafesinde poposunda da sanki pislik kalıyor shopcu arkadaşımdı götürdüm ama bir faydası olmadı veterineri aradım dediği kelime eğer su ve yemek yemiyorsa fazla yapacak birşey olmaz suyuna vitamin katmıştım her gün tazeliyordum suyunu şimdi eğer istersen baytril kullan dedi veteriner içerse suyu düzelir biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Nasıl Bir Veterinerdir anlamadım ya. 'Su içmiyor Yemek yemiyorsa yapacak Birşey yok' diye bir Cümle olabilirmi. Başka Bir Veterinere götürmeni Tavsiye ederim.

Bosson

Yeni Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Genç
Bilmiyorum ve kaç gündür onla uğraşıyorum işe gittiğim için shopcu arkadaşıma bıraktım 4 gün kaldı onda ama gene birşey değişmedi hala aynı kafasını eğiyor kendini kabartıp uyuyor gözlerini kapatıyor

Bosson

Yeni Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Genç
1 ay oldu muhabbet kuşum hala düzelmedi aynı sessiz sakin kafasını öne eğip uyuyor birşey de yapamıyorum ya

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
NFES ALIŞI BURNUNDA AKINTI DİŞKISININ RENGİ GİBİ AÇIKLAYICI BİLGİLER LE DAHA ÇOK NET CEVAP ALIRSIN KENDİ YEMİYORSA ŞIRINGA YARDIMIYLA BESLE SU VE İLACINI O ŞEKILDE VER SİTEDE RES ANLATIM VAR YAVRU BESLEME DEN BAK SLM