yavru muhabbet kuşum hakkında acil yardım

alperkose0131

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Köse
4 aydan ufak iki muhabbet kuşum var.normalde içinden rahat seçsinler diye yemi azar azar koyuyorum.işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süre ilgilenemedim.bu arada yemleri bitmiş.sabah hemen yeniledim yemlerini.ikisi de iştahla yumuldular, ilk etapta bir şey yoktu ama bir saat kadar sonra kuşlardan biri duruldu, normalde aktif bir kuş olmasına rağmen sesi soluğu kesildi, sürekli uyumaya başladı.diğer kuşta sorun yok, aynen devam ediyor ötmeye, kafesin içinde oynamaya.acaba hızlı yiyip hamurladı mı diye düşündüm ve uçurdum kuşları, benim de biraz zorlamamla baya bir uçtular.ilk etapta yorgunluktan duruldular sorun yok orda ama üstünden saatler geçti hala uyuyor hayvan.ölecek diye korkuyorum ne yapmalıyım acil yardım edin.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Öncelikle kuşu sıcak bir yere koyun. dışkısını kontrol edin. yeşil ve sulu ise. katı değil ise bir ishal ilacı almanız gerekecek. bir de dal darı bulabilirseniz alın verin.

alperkose0131

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Köse
Kuzey KARA' Alıntı:
Öncelikle kuşu sıcak bir yere koyun. dışkısını kontrol edin. yeşil ve sulu ise. katı değil ise bir ishal ilacı almanız gerekecek. bir de dal darı bulabilirseniz alın verin.
kuşlar oturma odasındalar, güney cephe olduğundan ılık zaten hep.dışkısı da normal sanki, çok da cıvık görünmüyor.