yavru ölümleri neden kaynaklanıyor acaba?

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
merhaba arkadaşlar. geçen aya 15 yavruyu 15-20 günlükken kaybettim. dünde yuvalıktaki iki haftalık yavrularımdan 4 tanesi öldü.ölen yavruların kursakları gayet dolu gayette sağlıklıyken bir günde aniden ölüyorlar. acaba sebebi ne olabilir. 2 aydır böyle bi sorunla karşılaşıyorum? sorun ne olabilir?

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Mehmet AKŞEN' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. geçen aya 15 yavruyu 15-20 günlükken kaybettim. dünde yuvalıktaki iki haftalık yavrularımdan 4 tanesi öldü.ölen yavruların kursakları gayet dolu gayette sağlıklıyken bir günde aniden ölüyorlar. acaba sebebi ne olabilir. 2 aydır böyle bi sorunla karşılaşıyorum? sorun ne olabilir?
Mehmet bey  en güzeli yakın çekim foto koyun

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
attım yavruları ama görünürde hiç bişey yok fotosunuda çeksem. acaba mama susatıyor susuzluktan ölmüş olabilirler mi?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet AKŞEN' Alıntı:
Şundan ölmüştür, bundan ölmüştür yorumlar kafanı çok karıştırır.Ölen yavrulardan ikisini tahlile gönder kesin sonucunu ve ilaç tedavini ögren...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
kardeş bu konu benim kümesimdede vardı selahattin abinin forumdaki yazılarını ouırsan cevabını çok net anlarsın. İnşallah en yakın zamnada sorunu halledersin.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kesin çözüm yavru kaybettiğin yuvalıklardan dışkı alıp tağlil yaptırmak.

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
Bu tahlillerri nereye yaptırabiliriz.
Aynı sorun benim kümesimde de var. yevrularrda tek gözlemleyebildiğim kanat altları ve boyun cevrelerinde morluklar var ama gursakları oldukça dolu. Çok canım sıkılıyor bu duruma çözüm bulamamak dahada sıkıcı

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
Taner ÇINAR' Alıntı:
Bu tahlillerri nereye yaptırabiliriz.
Aynı sorun benim kümesimde de var. yevrularrda tek gözlemleyebildiğim kanat altları ve boyun cevrelerinde morluklar var ama gursakları oldukça dolu. Çok canım sıkılıyor bu duruma çözüm bulamamak dahada sıkıcı
tahlile göndersende durum mikrobik değilse kesin bir tedavi yöntemi yok. üretimhanende herşeyi tekrar bir gözden geçirmen gerekiyor bence,hijyen ve temiz hava en önemli etkenler yavru ölümlerinde.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
GEÇMİŞ OLSUN
FARE VARMI
BUĞDAY ÇİM VERİYORMUSUN İYİ YIKA
YENİ YEM ALDINMI
SICAKLIK
HAVALANDIRMA YETERLİMİ MAMAYI DİRİMİ VERDİN
SULARI
HİJYEN HİJYEN
BENDEDE 2 AYDIR VAR HAVALANDIRIYORSUN SOĞUK KAPATIYORSUN KÖTÜ HAVA YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR  SLM