yavru taşıma ve elle besleme!!ACİL!!

SeMiRaMis

Yeni Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
BOZTOPRAK
Arkadaşlar 8 saatlik bi yolculuğa çıkacağım. bir çift kuşum ve bunların da 12 günlük bi tane yavrusu var onları da götürmem gerekiyor.
1)yolculuk sırasında anneyle yavruyu ayırayım mı??
2)yavruyu ayırmam gerekirse elle besleme yapayım mı, ayrıca su da vermeli miyim?
3)yavruyu elle beslemem gerekiyorsa nasıl bir mama hazırlamalıyım tarif verebilir misiniz??
4)hazırlayacağım mamayı şırıngayla mı vermeliyim??
şimdiden teşekkürler.....

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
a.s bu sıcakta hayvanlar 8 saatik yola dayanamazlar yolculuk enasında anne baba yavruya bakmaz siz şırıngıyla annesinin beslediği gibi bakamazsınız tanıdığnız biri varsa kuşları onlara bırakın bence

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş
Bu sıcaklarda 8 saat yolculuk bence tavsiye etmem yavru hiç dayanamaz buna riske girme bence  icon_naughty  icon_think

ONUR YILDIZ

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
YILDIZ
Merhaba

Ben de aynı dertten muzdaribim bir çift ve 25 günlük yavruları var 4-5 saatlik bir yolculuk yapacağım kendi aracımla kuşları bırakabileceğim kimse maalesef yok. Nasıl bir yol izlemeliyim?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
a.s bu sıcakta hayvanlar 8 saatik yola dayanamazlar yolculuk enasında anne baba yavruya bakmaz siz şırıngıyla annesinin beslediği gibi bakamazsınız tanıdığnız biri varsa kuşları onlara bırakın bence
++

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR SİZLERİN FİKİRLERİNE SAYGILIYIM FAKAT KATILMIYORUM YOLCULUĞU GECE YAPARSAN ÖZEL ARABAN VARSA AKŞAM YEMEKLERİNİ SINDIRDIKTEN SONRA HİÇ SIKILMA RAHAT RAHAT ENDİŞELENMEDEN TAŞIYABİLİRSİN ZATEN TUM HAYVANLAR AÇ KARNINA YOLCULUK YAPTIRILIR VE SERİNDE VE BEN ÇOK SICAKLAE-ARDA YAVRULARA ŞIRINGA İLE SU TAKVİYESİ VE YAVRUSU ÇOK OLANLARA BU İŞE BAŞLADIĞIMDAN BERİDİR MAMA  VERİYORUM SAYGILAR