yavrular kan reva içinde

ercan bal

Yeni Üyemiz
slm aekadaşlar içinde 4-5 yavru bulunan yuvalıkları degiştirdim ama yavrulara bakmama gibi durum ortaya cıktı üstelık yavrular kan ıcınde dövülmüş faziyette . ne yapmalıyım  ?

bilge arat

Üyemiz
Adı
bilge
Soyadı
arat
Bence eski yuvalıklara tekrar geri koyun. Anne baba yeni yuvalığı yadırgamıştır,geçmiş olsun.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
geçmiş olsun
yavrular veya yumurtalar varken yuvalık değiştirilmez, değiştirildiğinde anne veya baba am özellikle anne bunu yapabiliyor,.eski yuvalığı taksanız bile bir defa yuvalığa dokunmuş olduğuz
daha geniş bilgi verin yavrular kaçar günlük
annedemi yoksa babadami kan izleri var, varsa resim paylaşın..

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
öncelikle geçmiş olsun yavruları hangisi dövdüğünü biliyorsan onu ayır diğer kuşunda yem ve mamasını ihmal etme eğer kuşunuz iyi huyluysa yavrularına tekte bakabilir eğer yavrularınız 2-3 haftalıksa şırınga ile sizde mama takviyesi yapabilirsiniz

ercan bal

Yeni Üyemiz
3 yuvalıgı degiştirdim

1. yuvalıkta 5 yavru vardı yavrular anne tarafından dövülmüş annnede kan izleri vardı ve yavruları sormayın bıle hemen anneyı ayırdım baba bakarsa bakar yavrular daha yenı 2 haftalık

2, yuvalıkta 4 yavru vardı bu yavalıkta döveme yok ama bakmamıslar doyurmamıslar yavruları 3 tanesi öldü . en kücük yavru kaldı oda şüpeli .

3, yuvalık ise yavrular buyuk tüglenmeye basladılar bunlarda şimdilik sıkıntı yok olursa bırtek bunlara kendım baka bılırım <

BU NEDEN YAPTIN DERSENIZ YUVALIKLARLA ALMISTIM KUSLARI KENDI YUVALIGIMA KOYDUM YOKSA BÖLE BİŞİ YAPMAM AMA OLAN OLDU BÖLE OLCANI BILSEM YAPMAM LAZIM BİRAZ ÜÜZÜCÜ BI DURUM OLDU BUNDNA DA Bİ DERS OLSUN<.

İLGİLİ ARKADAŞLARA TŞK EDERİM

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bakılmayan minik tek yavruyu başka ailenin yanına kaydıramazmısınız acaba?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
3. yuvalıkta sıkıntı olmadığını yazmışsınız
diğer yuvalıklardaki bakılmayan yavruları bu yuvalığa kaydırın ve her gün mama verin, ancak mama içeriğine dikkat edin..

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
ama 3 .cü yuvalıktaki yavrularla dıgerlerı arasında belırgın fark varsa anne kabul etmez bu sefer onlarada zarar verebılır boylama gıbı aynı boyutlardaysa yapın bu ısı yoksa rısklı yapmanız

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
ama 3 .cü yuvalıktaki yavrularla dıgerlerı arasında belırgın fark varsa anne kabul etmez bu sefer onlarada zarar verebılır boylama gıbı aynı boyutlardaysa yapın bu ısı yoksa rısklı yapmanız
ZATEN BAKILMAZSA ZATEN ÖLECEKLER DİĞER ÇİFTİN ALTINA KOYARSA BELKI YAŞAMA İHTİMALİ VARDIR

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat KARAYEL' Alıntı:
ZATEN BAKILMAZSA ZATEN ÖLECEKLER DİĞER ÇİFTİN ALTINA KOYARSA BELKI YAŞAMA İHTİMALİ VARDIR
+1
aynen
zaten 3. yuvalıktaki kuşlarda boylama yapılmamış belli zaten:)
en küçük ile en büyük arasında belirgin fark vardır..
sıkıntı olmaz
ama her gün yumurta maması ver ki dişi ve erkek fazla yorulmasın.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Murat KARAYEL' Alıntı:
ama bi diger kaydırdıklarının ölmesi var bide hem digerlerinin hemde bunların katledilmesi var bunu unutuyosunuz ama belirgin boyut degisikligi varsa bence cok rısklı hepsını de yaralayıp oldurebılır.