E Ersman Üyemiz Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 43 Konum Almanya Adı Ersin Soyadı Samasti 3 Haz 2012 #1 Selamun aleykum ve hayirli sabahlar 10 günlükten fazla yavrulari olan Kuslarima yesillik verebilirmiyim yoksa zarari olurmu?
Selamun aleykum ve hayirli sabahlar 10 günlükten fazla yavrulari olan Kuslarima yesillik verebilirmiyim yoksa zarari olurmu?
A Aytun Takipçi Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 138 Konum MANİSA Adı AYTUN Soyadı CETİNKAYA 3 Haz 2012 #3 ben veriyorum ozellikle marula bayılıyorlar
E Ersman Üyemiz Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 43 Konum Almanya Adı Ersin Soyadı Samasti 3 Haz 2012 #4 baska cevap verebilecek abiler yokmu yahu ?
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 3 Haz 2012 #5 aklınıza gelen butun yesiliklerden azar azar karistirip fazla olmaması kaydıyla verebilirsiniz sıkıntı olmaz rondodan iyice gecirip ezmeniz lazım hayırlı olsun
aklınıza gelen butun yesiliklerden azar azar karistirip fazla olmaması kaydıyla verebilirsiniz sıkıntı olmaz rondodan iyice gecirip ezmeniz lazım hayırlı olsun
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 3 Haz 2012 #6 Mamalarına blenderden geçirerek karıştırabilirsiniz. Ben mamalarına blenderden geçirilmiş brokoli karıştırıyorum
Mamalarına blenderden geçirerek karıştırabilirsiniz. Ben mamalarına blenderden geçirilmiş brokoli karıştırıyorum