Yavrulu Eş Kuş Almak

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Tekin GÜÇBİLMEZ' Alıntı:
tabiki  her  zaman
Yavrunun büyüklüğü bu kadar ama hala yuvada atlamak istemiyor

Arada kafasını böyle çıkarıyor ama hemen içeri giriyor

Buda yuvadan atlayinca ayırdığım diğer kardeşi

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Merhaba Levent bey öncelikle yavrularınız çok güzel güle güle büyütün
Anne ve babanın yanlarından ayırmanızı tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda dövebiliyorlar yavruları

Hayırlı geceler

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Zafercan YÜKSEL' Alıntı:
Merhaba Levent bey öncelikle yavrularınız çok güzel güle güle büyütün
Anne ve babanın yanlarından ayırmanızı tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda dövebiliyorlar yavruları

Hayırlı geceler
Sizede hayırlı geceler olsun , sağolun. Diğer kardeşini annesi asiri sekilde dövmeye başladı diye ayirmistim.  Bu yavruda diğer kardeşiyle aynı büyüklükte ama hala yuvadan atlamadi ve besliyorlar. Olmadi bi kac gun daha dursun yem kirmayi ogrenmesi icin artik yuvaliktan ayirmak zorunda olacagim. Böyle yavrulu şekilde aldım bu çifti. Aldığımda 2 yavru 5 yumurta vardı bu aksam yumurta sayısı 9'a ulaştı. İnşallah sorunsuz şekilde yavrular çıkar. Tekrardan iyi geceler olsun

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Bu yavrulu çifti 03.12.2016 tarihinde almıştım yavrular yuvadan atlayinca ayırdım. Aldığımda 5 tanede yumurtası vardı bugün baktığımda yumurtaların 10 tane olduğunu gördüm. İlk 5 tane olan yumurtaların üstünde çok pislik vardı hafiften mor gibiydi yumurtalar. Dolumu diye bakayım dedim isik tutup ama içinde anlatilanlar gibi birsey göremedim. Boş galiba bu ilk 5 tane olan yumurta diğerleri dolu olabilir çünkü kaç günden beri çok fazla kere uzun süreli ciftlestiklerini gördüm. 2 gün arayla yumurtladigini hesaplayaraktan eski yumurtalardan birinde dün yavru çıkması lazımdı çıkmadı. Sormak istediğim şey bu ilk geldiğinde altında olan ilk 5 yumurtayı altından alsam mi. Bir sıkıntı yaratir mi. Bana yardımcı olurmusunuz

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Saat 15:20 itibariyle bir yumurta daha geldi ve 11 adet yumurta oldu.kuşları ilk aldığımda altında olan ilk 5 yumurtanin hesaplarıma göre günü geldi ama yavru çıkmadı o 5 yumurta aşırı pislenmis ve hafiften mor gibi duruyor. Diğer yumurtaların dolu olduğundan umitliyim ama bu ilk yumurtalar galiba boş. Acaba bu bahsettigim yumurtaları altından alsam diğerlerine yatmaya devam edermi. Ve bu kadar çok yumurtaya yatması iyimi kötümü. Yardımlarınızı bekliyorum

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Alabilirsiniz bos yumurtalarin uzerine yatmasin digerlerini daha iyi muhafaza eder cevirebilir boylelikle