yavrunun ayakları çapraz

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
7 günlük yavru kuş yuvalıkta T şeklinde yatıyor ne yapmalıyım forumda aradım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
erdem benim yavrularımda öyleydi yuvalığın fotosunu eklemen şansı varmı yuvalıklardan kaynaklanıyo çoğu

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
yuvalık tabanı düz bundan önceki kulıçkada 7 yavru büyüttü anne baba sorunsuz bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler.

musbil

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
BİLDİR

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
ne yaptımsa anne kuş çıkarıyor yada kemirerek kesiyor geceden beri oğraşıyorum peki 8 günlük yavruyu elde besleyebilirmiyim blunduğu ortam sıcaklık nasl olmalı nelerle beslemeliyim

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Problem arkadaşların ilettikleri gibi yuvalığın yapısından kaynaklı oluyor. Düz pürüzsüs taban en büyük etken bazen annenin veya başka bir kuşun yavrunun üzerine basmasından da kaynaklanabiliyor(kalça çıkıklığı deniliyor). Tedavi yöntemleri bende işe yaramadı. Sakat olarak hayatlarını devam ettiriyorlar çok acı bir durum oluyor sürünmeleri içinizi burkuyor ben böyle 2 kuşumu gönüllü bakıcıya verdim malzemeleri ile birlikte. Şahin Güngör arkadaşımıza yaptırdığım yuvalıklarda (Allah Razı Olsun) tek bir kuşta bile sakatlık yaşamadım yumurtadan çıkan kuş sayım arttı. Şahin Güngör'ün yaptığı profesyonel yuvalıkları tavsiye ederim. Selamlar..

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
erdem sungur' Alıntı:
ne yaptımsa anne kuş çıkarıyor yada kemirerek kesiyor geceden beri oğraşıyorum peki 8 günlük yavruyu elde besleyebilirmiyim blunduğu ortam sıcaklık nasl olmalı nelerle beslemeliyim