Yemlerle alakalı?

motifcan

Uzman Üyemiz
Ben şimdi muhabbet kuşu yemi 2 türlü yem var benim bildiğim.Meyveli karısık ve sade olarak tabi yanlış bilmiyorsam hangisini tavsiye edersiniz.Ben meyveli karısık alıyorum içine biraz daha kanarya yemi katarak alıyorum.Nasıl almamı tavsiye edersiniz?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BENCE  BİR MAHSURU YOKTUR AMA  SEN  GENEDE BİR  USTALARA SOR  :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Meyvelilerin içerisindeki meyve aroması çabuk bozulabiliyor. Normal karışık yem almanızı tavsiye ederim

motifcan

Uzman Üyemiz
Şahin abi karısık derken kırmızı-yeşil-siyah gibi renkli olan yemleri mi diyorsun?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
Şahin abi karısık derken kırmızı-yeşil-siyah gibi renkli olan yemleri mi diyorsun?
Evet. İçeriğine bakarsın kanarya yemi az ise oranını arttırabilirsin. Karışımda kanarya yemi fazla olması iyi olur

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
meyve olarak tabir edilenler renkli ekmek kırıntılarıdır.Sitemizde yem karışım oranları mevcut ayrı alıp karışımı kendiniz yapmanızı tavsiye ederim

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ben hazır yemlerin meyveli vitaminli yem  olduğuna hiçbir zaman inanmadım en güzeli kendiniz karışım yapmanız

motifcan

Uzman Üyemiz
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Evet. İçeriğine bakarsın kanarya yemi az ise oranını arttırabilirsin. Karışımda kanarya yemi fazla olması iyi olur
Şahin abi içinde meyve aromaları çok az ayıklasam olur mu?Kanarya yemini her aldığımda ayrıca içine koyduruyorum Şahin abi.
Sezgin Anıl' Alıntı:
meyve olarak tabir edilenler renkli ekmek kırıntılarıdır.Sitemizde yem karışım oranları mevcut ayrı alıp karışımı kendiniz yapmanızı tavsiye ederim
Aradım bulamadım Sezgin abi :(
hilmi akyldız' Alıntı:
ben hazır yemlerin meyveli vitaminli yem  olduğuna hiçbir zaman inanmadım en güzeli kendiniz karışım yapmanız
Vitamin amaçlı olarak hiç düşünmedim Hilmi abi karışım derken kanarya yemi ve sade muhabbet kuşu yemi mi kastettin?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Elimdeki yem boşuna gitmesin diyorsan onu kullan ama bir dahaki alışlarında meyveli almamaya özen göster. İçinde meyve aroması dedikleri şey gıda boyası ile boyanmış ekmek kırıkları.

motifcan

Uzman Üyemiz
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Elimdeki yem boşuna gitmesin diyorsan onu kullan ama bir dahaki alışlarında meyveli almamaya özen göster. İçinde meyve aroması dedikleri şey gıda boyası ile boyanmış ekmek kırıkları.
Zaten 2 çiftim olduğu için fazla almıyorum azar azar alıyorum Şahin abi taze olsun diye.Sezgin abi senin paylaşmış olduğun linki verdi o karışımı yapıcam bir dahakine.
Sezgin Anıl' Alıntı:
buyur Oğuz kardeşim Şahin abinin açtığı konudan faydalanabilirsin
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1275.0.html
Teşekkür ederim Sezgin abi..

Yorumlar için herkeze teşekkür ederim..