ONUR ÇÖKELEKOĞLU
Uzman Üyemiz
01-) IRKI:Yerli,çek,kırık 02-) CİNSİYETİ: Dişi,erkek 03-) YAŞI: 04-) SAĞLIK DURUMU:Çok iyi 05-) BİLEZİK NO: 06-) FİYATI: Yerli:30 çek:40 kırık:50 takım:80 ekipmanlarla 120 07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: 0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:ANKARA/KIRIKKALE 09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Gönderim yok. 10-) İRTİBAT TELEFONU:05065860231 11-) MAİL ADRESİ: 12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:Ulaşamazsanız watsaptan yazın geri dönüş yapılır. 13-) AÇIKLAMALAR:S.a hayırlı üretimler arkadaşlar.Yeni karışık yavrularım oldukça uysal temiz ve ender mutasyonlardandır.Sağlık durumları çok iyi ve oyuncudurlar.Kuşlar arası boyut farkları vardır kuştan anlayan anlar.Damızlık takımı yer açmak için satıyorum.Dişi 1.5 yaşında oldukça tecrübeli bakıcıdır 4 e nadiren düşer.Erkek henüz 7 aylıktır ve dişle eş olup çiftleştiler.Dişinin mevcut erkeği ingiliz iri bir kuştu onu iri dişiye çektim, dişide bu ergen erkekle eş oldu.Yuva kazıyorlar ve dişinin kıçı şişmekte isteyene üretim kafesi ve yuvalıkla satabilirim.İsteyene ayrıntılı bilgi ve dha net fotolar atılır.Bzı yavru gruplarının bir kaç haftası var ayırtabilirsiniz.Herkese bereketli sezonlar... 14-) RESİMLER