Yeni çiftimin ilk sorunu .

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Merhaba dostlar, öncelikle hepinize selam olsun :) Geçen gün erkek muhabbetime aldığım dişi için görüntüler paylaşmıştım. Yalnız erkek muhabbet sürekli kafesten kaçmak için delik arıyor. Halbuki dişiyi kendi seçmişti ve birbirlerini kaşıyolardı ben aldığımda. Dişinin dövme gibi bir olayı da yok. Fakat erkek sürekli dışarı kaçabilme telaşında. Sakinleştirmek için ne yapabilirim? Az önce bir konuda B vitaminin sakinleştirici olarak kullanıldığını okudum. Böyle bir kullanım var mıdır ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Öncelikle kuşunuzun ürkeklikle ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorum. B vitamini takviyesi olarak avisol b 30 cc kullanabilirsiniz kalsiyum eksiği için işe yaşayacak kuşunuzuda biraz sakinleştirecektir

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
super vit var onu kullan kuşlar oturur bi sıkıntı olmaz birde 1 tane çiftiniz varsa işiniz yine çok zor

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Öncelikle kuşunuzun ürkeklikle ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorum. B vitamini takviyesi olarak avisol b 30 cc kullanabilirsiniz kalsiyum eksiği için işe yaşayacak kuşunuzuda biraz sakinleştirecektir

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Evet ben de sorunun ürkeklik olduğunu düşünüyorum. Fakat şöyle bir sıkıntı var çok sessiz bi odadalar. Dışardan korkutabilecek birşeyin olması imkansız. Ve kuşu kafesten çıkarıp saldığımda her şey normale dönüyor, tüm paniği geçiyor. Vitamin,mama,mineral hiç birşeyleri de eksik değil. Normalde vitamin olarak Avisol  (A,C,D3,E,) kullanıyorum. Avisol B'yi aldığımda sadece onu mu kullanmalıyım yoksa ikisini karıştırmalı mıyım ?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
super vit var onu kullan kuşlar oturur bi sıkıntı olmaz birde 1 tane çiftiniz varsa işiniz yine çok zor
İşiniz çok zor derken Serkan Bey çiftleşmeyi öğrenmek açısından mı ?

gencser1

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
GENÇ

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Galiba vurgulamak istediği Tek çiftte üretimin zorluklarını belirtmek istemiş

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Sorunu hala çözebilmiş değilim. Yok mu yardımcı olabilecek biri ?