Yeni Dişi damızlık

oktay4965837

Takipçi Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
yeniceli
Arkadaşlar,Çiftimin birinin Dişisi Ölmüştü Erkeğe burda petshoptan bir Dişi Aldım yaklaşık 2 hafta önce dişide kızmış erkekde ikiside birbirine ötüyor fakat dişi biraz kaçıyor gibi sanki kafasını 360 derece dönderiyor yan yan tünekde birsa bir sola sekiyor.Ama erkek kuş gibi ötüyor ceresi kahverengi anlayamadım.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.(Erkekden daha önce yavru aldım )Teşekkürler.

E

elaziz2316

Guest
    Resim koysaydın daha iyi olurdu. Ama ceresi kahverengi olduğuna göre kesin dişidir. Onlara biraz zaman tanı. Anlaşacaklardır.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Resim koysaydın daha iyi olurdu. Ama ceresi kahverengi olduğuna göre kesin dişidir. Onlara biraz zaman tanı. Anlaşacaklardır.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
İsmail ODLUYURT' Alıntı:

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
+2
Dişi kuşun hayırlı olsun.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
bazı kuşalrda gaga rengi mavi olmayabiliyor erkeklerde özellikle sarı ve beyaz tonlarında kuşunuzun rengini bilmiyorum ama bu tonlardaysa dikkat edebilirisniz. şayet aldığız gerçekten dişi ise biraz daha zamana ihtiyaçları var bence

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
dişide kızıştığı zaman erkekler gibi hareketler yapabiliyor yakında kısmetse eşleşirler benimkide öyle yapıyordu ve yumurtladı 1 hafta sonra.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
resim iyi olurdu ama madem yok bizde bu şekilde yorum yapalım
cere kahverengi ise kesin kızışmış bir dişi o şekilde davranmanın nedeni birbirlerine kur yapıyor olmalıdır umarım en tez zamanda yumurtalarını alırsınız..

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
engin' Alıntı:
resim iyi olurdu ama madem yok bizde bu şekilde yorum yapalım
cere kahverengi ise kesin kızışmış bir dişi o şekilde davranmanın nedeni birbirlerine kur yapıyor olmalıdır umarım en tez zamanda yumurtalarını alırsınız..
+1