L levent33 Uzman Üyemiz Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 556 Konum MERSİN Adı LEVENT Soyadı ULUCA 11 Ağu 2012 #1 YENİ DOĞAN M.KUŞLARIMA BİLEZİK NASIL ELDE EDEBİLİRİM MERSİNDEN BANA YARDIMCI OLABİLECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM SAYGILAR..
YENİ DOĞAN M.KUŞLARIMA BİLEZİK NASIL ELDE EDEBİLİRİM MERSİNDEN BANA YARDIMCI OLABİLECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM SAYGILAR..
S salihh Uzman Üyemiz Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 2,387 Konum antalya Adı salih Soyadı özkan 11 Ağu 2012 #2 Serkan KUCCUK' Alıntı: ilk önce dernege uye olucaksınız sonra bılezık sıparişi vereceksınız Genişletmek için tıkla ...
Serkan KUCCUK' Alıntı: ilk önce dernege uye olucaksınız sonra bılezık sıparişi vereceksınız Genişletmek için tıkla ...
S Saysay Uzman Üyemiz Katılım 13 Ocak 2012 Mesajlar 547 Konum İstanbul Adı Sayra Soyadı Senses 11 Ağu 2012 #3 Dernek uyeligi ve dernege basvurunuz gerekli. Ayrica benim gibi kendiniz dernek harici bilezikcilerden temin edebilirsiniz. Bursa dan murat beyden temin etmistim.
Dernek uyeligi ve dernege basvurunuz gerekli. Ayrica benim gibi kendiniz dernek harici bilezikcilerden temin edebilirsiniz. Bursa dan murat beyden temin etmistim.
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 11 Ağu 2012 #4 Levent ULUCA' Alıntı: YENİ DOĞAN M.KUŞLARIMA BİLEZİK NASIL ELDE EDEBİLİRİM MERSİNDEN BANA YARDIMCI OLABİLECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM SAYGILAR.. Genişletmek için tıkla ... LEVENT BEY DERNEĞE ÜYE OLACAKSINIZ VE ŞU GÜNLERDE BİLEZİK SİPARİŞLERİNİ VERİYORUZ SELAHATTİN GÜÇLÜ BEYLE İRTİBATA GEÇİN... alkisd http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12993.0.html
Levent ULUCA' Alıntı: YENİ DOĞAN M.KUŞLARIMA BİLEZİK NASIL ELDE EDEBİLİRİM MERSİNDEN BANA YARDIMCI OLABİLECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM SAYGILAR.. Genişletmek için tıkla ... LEVENT BEY DERNEĞE ÜYE OLACAKSINIZ VE ŞU GÜNLERDE BİLEZİK SİPARİŞLERİNİ VERİYORUZ SELAHATTİN GÜÇLÜ BEYLE İRTİBATA GEÇİN... alkisd http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12993.0.html
L levent33 Uzman Üyemiz Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 556 Konum MERSİN Adı LEVENT Soyadı ULUCA 12 Ağu 2012 #5 TEŞEKKÜR EDERİM AYHAN YILDIRIM BEY SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİM SAOLUN