Deniz Keleş
Üyemiz
Mrb erkek kuşuma yeni bir eş aldım alırken her yerine dikkat ettim damızlık diye verdi.Gagası felan kahverengi bir tek şey var gözlerinde böyle bi çok tüysüzlük var sordum genetikden dedi ayaklarına gagasına baktım temiz eve getirdim benim kuşun yanına attım yeni aldığım dişinin uyruğu hollandaymış benimki yanında biraz küçük kaldı dişi yanaşıyor ama bizim erkek korkuyor biraz ama şimdi aynı tünekteler ama pek yaklaşmıyorlar ne olur ne olmaz diye gittim avipom merhem aldım zaten erkeğin ayağında mantar başlangıcı vardı. Erkeğin ayağına sürdüm ama dişiye henüz dokunmadım her tarafına iyice baktım duruşu dik kanatları çok düşük değil ayakları ve gagası temiz şuan tel'in şarjı bitik o yüzden foto koyamıyorum.
1)Sizce dişi büyük erkek için sorun olurmu?
2)Mantar varmıdır yoksa genetik olabillirmi?(Bİr gözde var diğer gözde yok denecek kadar az)
3)Erkeği götürme imkanım olmadığı için kendim seçip aldım daha öncede böyle bir eş aldım ilk başta pek fazla yaklaşmadı erkek kuş dişi peşinden koştu sonra tam çiftleşme zamanında dişi talihsizlik sonucu (kafasını vurdu.) öldü. Bundada böyle eş tutma olayı olurmu ?
Tel şarj olunca resim koyucam cevaplayan herkeze şimdiden çok teşşekürler.
1)Sizce dişi büyük erkek için sorun olurmu?
2)Mantar varmıdır yoksa genetik olabillirmi?(Bİr gözde var diğer gözde yok denecek kadar az)
3)Erkeği götürme imkanım olmadığı için kendim seçip aldım daha öncede böyle bir eş aldım ilk başta pek fazla yaklaşmadı erkek kuş dişi peşinden koştu sonra tam çiftleşme zamanında dişi talihsizlik sonucu (kafasını vurdu.) öldü. Bundada böyle eş tutma olayı olurmu ?
Tel şarj olunca resim koyucam cevaplayan herkeze şimdiden çok teşşekürler.