ercanyasar
Uzman Üyemiz
Eskiden konulara rahatça bakıyorduk günceller için sayfa vardı neden böyle bir yola gidildi ve son iletiler kapandı. Bence hiç iyi olmadı siteye girmek istemiyorum. Bu yazdığımı gören olacak mı onu da bilmiyorum
Aslında açılan çoğu konular yardım bekleyen insanlar. Yardımcı olmak zor olmamalı.Murat NUR' Alıntı:al benden de o kadar. son konular ve satış diye iki bölüm olması iyi ama forum ana sayfası kapanıyor ve teker teker konu başlıklarında açılan yeni konulara bakmak zorunda kalıyoruz.
Süleyman bey..Süleyman KARA' Alıntı:Eski görünüm nasıldı bilmiyorum ama site şu anki haliyle belli ki birçok kişinin işini görmüyor. Yazdığımız mesajlar muhtemelen günlerce okunmuyor.
Önerim:
Anasayfada "Değişiklik olmuş konular", "Son mesajlar", "Yeni konular", "İletilerime yazılan mesajlar" gibi linkler olmalı ki, hem biz yazdığımız konuları rahatça takip edebilelim, hem de güncel mesajlar herkes tarafından görülebilsin.
Forumun şu anki haliyle üç gün önce yazdığım mesaja kimsenin cevap yazmadığını belirtmek isterim.
Hilal kardes.author=Hilal KÜÇÜK link=topic=35315.msg382916#msg382916 date=1476374396]
Aslında açılan çoğu konular yardım bekleyen insanlar. Yardımcı olmak zor olmamalı.
Önerim ile ilgili ne diyorsunuz? Siz her forum kısmını gezip konuların birçoğunu görüyorsunuzdur belki ama dediğim gibi anasayfada bazı linkler olsa diğer üyeler güncel konuşmaları görebilir.Özcan DUMAN' Alıntı:Süleyman bey..
birçok kişinin işini görmüyor forum derken oranı nasıl hesapladiniz bilmiyorum ama ben bildiğim bircok şeyi bu forumdan öğrendim.. yazılan herseyi görüyorum..
ama cevap yazmak için kendimce önemine ve degerine bakarım sorunun..
sorulan sorularin cevaplari genellikle zaten var forumda..
geçmiş konularda inceleme yapmadan soru sormak kolaya kaçmak bence..
Biraz araştırmak yeterli..
Birçok forum kullandım.. burası kadar seviyeli kalitel ve donanımlı olanı görmedim..
sorduğunuz soruya cevap gelmemesi forumu kötü yapmaz..
insanlar okuyor ama cevap vermiyor ise ya yanıtı yoktur yada zaten forumda yanıtı çoktur..
Saygılar..
Not :rainbow dişi ile eslesmedende rainbow yavru olur.. eslesince rainbow olmayabilirde.. ankara da rainbow çalışan tanıdığım yok..
Süleyman bey..Süleyman KARA' Alıntı:Önerim ile ilgili ne diyorsunuz? Siz her forum kısmını gezip konuların birçoğunu görüyorsunuzdur belki ama dediğim gibi anasayfada bazı linkler olsa diğer üyeler güncel konuşmaları görebilir.
Forumda çok fazla bölüm ve konu var. Bu yüzden arada kaybolan, gözden kaçırılan, uğranılmayan konular oluyordur muhakkak. Burası öneri bölümü olduğu için önerimi yazıyorum. Tecrübe ve bilgi birikim sahibi kişilerden daha çok şey öğrenebilmek noktasında forumun bir eksiği olduğunu ifade ediyorum, yanlış anlamayın lütfen.
Doğru bir şekilde yeni konu açtığınızda en üstte ve anasayfada yerini alır.. yeni atılan her mesaj konuyu en üste alır ve yeni diye yazar..Süleyman KARA' Alıntı:Uğraş ile alakalı bir eksiklik yok zira yeni konu açtığımda anasayfada görünmüyordu. Mobilden masaüstü site görüntülüyorum, demek ki böyle bir sorun var. Olmasa zaten bu başlık açılmaz ve altına yorumlar yazılmazdı. Bir de açılan konuya yeni atılan mesajlar görünmüyor. Kullanışlılık açısından eksiklik olduğu kesin, ancak böyle kullanılacaksa da yapacak birşey yok; bilginin daha kolay ulaşıldığı yerler de yok değil.![]()
Ben de bu düşünce ile üye oldum, umarım forumdaki bilgi ve tecrübe sahiplerinden faydalanmak nasip olur.Özcan DUMAN' Alıntı:Bilginin kolay ulaştığı yer çok doğru ama bu forumdaki bilgiler kadarda hiç bir yerde yok..
Elbette yardım seven insanlar kullanıyordur,sadece bilip de okuyup gitmek hoş olmuyor. Çünkü buraya yazan insanların kimisi panik içinde oluyor ve forum da eski konuları arayıp bulup doğru bilgiyi edinmek o telaş da mümkün olmuyor malesef. Madem konu açılmış bilgisi olan üstadlar yazsın lütfen. Olmayan elbette yazmasın.Özcan DUMAN' Alıntı:Hilal kardes.
Yardımcı olmak kolay tabiki ama biliyorsak cevabı.. belkide bilen olmamıştır konuyu okuyupta..
Cokta guzel yardimlasiriz aslinda.. biraz sabır biraz anlayış..
bi bakmışsınız sizde forumun müdavimi olmuşsunuz..
Saygılar..