yeni mubişimi aldım çok mutluyum

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
arkadaşlar muhabbet kuşumu alalı 1 saat oluyor çok mutluyum. Kesinlikle yavru bi mubiş dikkat ettim kafasındaki çizgiler duruyor.Erkek ceresi mor ayakta zor duruyor yem kırarken zorlanıyor bide az çok uçabiliyor ama zor zar.Bundan sonra ne yapmalıyım söylermisiniz bu işlerde pek anlamıyorumda konuşturma eğitme oyun oynatma v.b neler yapmalıyım ne kadar zamanda bana alışabilir bilgilerinize ihtiyacım var.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
SİTEDE NASIL YAPILACAĞI VAR YUMURTA MAMASININ KUŞUNUZ ÖNCELİKLE SİZDEN KORKMAMALI ELİNİZDE DURMALI ELİNİZDE UYUMALI ELİNİZDEN YEM YEMELİ EGER ŞUAN BUNLARI YAPMIYORSA KAFESTE ALIŞTIRIN

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Hayırlı olsun. Yeni alınan bir muhabbet yavrusunda en fazla dikkat edilmesi gereken şey ürkütmemektir.

E

elaziz2316

Guest
Uğur ATA' Alıntı:
Hayırlı olsun. Yeni alınan bir muhabbet yavrusunda en fazla dikkat edilmesi gereken şey ürkütmemektir.
    Aceleci olmayıp sabırlı davranacaksınız.

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Oğuz YEŞİL' Alıntı:
tamam söylediklerinizi uygularım zaten geleli 1 gün bile olmadı alışır inş zamanla  :-\
Daha bir gün bile olmadı diyorsun sonuçta yeni ortam.İnsan bir yere gitse bile hemen ortama hemen adapte olamıyor.Zaman geçtikçe seni benimseyecektir.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
oynar ama ilerde benim kuşum peçeteden top yapınca onla oynuyordu bide avizenin taşlarıyla oynamayı çok seviyordu