yeni muhabbet kuşu

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
arkadaşlar bir yakınımda yavru muhabbet kuşu aldım henuz 2 aylık cıvarı olması gerek fakat eve getırelı bugun 3, gun olmasına ragmen kus cok sessız tunegınde fazla hoplayıp zıplamadan takılıo yenı ortam dıye ustune dusmedım daha snra netten muhabbet kuşu sesi dinlettim hayvan hareketlendı ötmeye basladı dıger turlu hıc otmuyor benım sorum ıse bu seslerı ınternetten dınletmemin sakıncası var mıdır teşekkürler şimdiden

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
Vallahi  hocam benim kanaatim yavru olduğu için fazla üstüne gitme ötme konusunda bendede var yeni aldım oda yavru  fazla ötmüyo desem yeridir  anca  bi  ses olacak yada senin gibi netten kuş sesi  dinletince havaya  giriyolar:)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ZAMANLA  AÇAR  DİYE  BİR  LAF  BİLDİNİZ Mİ DOSTUM  İŞTE  BÜTÜN CANLILARI ORTAM DEĞİŞİKLİĞİ YAPINCA  İLKGUNLER  PUT  GİBİDİRLER  SONRALARI AÇARLAR...YEM  SU MİNERAL  KALSİYUM VİTAMİNİNİ EKSİK ETMEYİN İNSAN BOYUNDAN YUKSEKTE  OLSUN RAHATSIZ ETMEYİN FAZLA  ISI IŞIK ALMASIN  GERİSİNİ  ONA  BIRAKIN....HA  ELE KOLA  ALIŞTIRMAK İSTİYORSANIZ  YANLIŞ  BİR SEÇİM YENİ  YEME DÜŞMÜŞ  AMA  YENİ DİYORUM DİKKAT EDERİM..EGER DEĞİŞTİRMEK GİBİ  OLANAGINIZ VARSA  DEĞİŞTİRİN YENİ YEME DÜŞMÜŞ  35  40  GÜLÜK BEBEK ALIN ALIŞTIRMAKTA ZERRE KADAR  ZORLANMAZSINIZ NE  SİZ  NEDE  HAYVANCAGIZ STRESE GİRER...YOK  EŞ  OLSUN DİYORSANIZ  İDEAL  AYLIK SEÇİM...ZAMANLA  YANINADA EŞ ALIRSINIZ  TAMAMDIR..AMA  EĞER EŞ  İÇİN DÜŞÜNÜRSENİZ  İLERDE YAVRU  ALIRIM ŞEKLİNDE  BENCE  DERHAL YANINA  EŞ ALINIZ....DAHA VERİMLİ  SAĞLIKLI  OLUR...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş ayakkabı yenı olunca ayagını sıkarsa buda boyle
sen ses muzik dınletmeye devam edebilirsin yalnız bıraktığın zamanlarda radyo aç dınlesın o sesler onu motıvıze eder ama eş yapmayacak yalnız bakacaksan karşı cınsın sesini duyunca orası askıda slm