YENİ MUHABBET KUŞU

burakturan

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Turan
Merhaa arkadaşlar ben erkek albino almak istiyorum yavru pendik istanbulda oturuyorum albinolar zeki midir nasıl kuşlardır bilgi verebilir misiniz ve kuş alımı için yardım almak istiyorum yardımcı olabilicek birisi var mı

FaSTAaa

Yeni Üyemiz
Adı
can
Soyadı
kan
Yok kardeşim burda yardım alamıyosun bende aynı soruyu sordum ama kimse iplemedi...

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
bence muhabbet kuşu ırkları aynı zeka seviyesindedir ama albino dişi kuşların evcilleşmeyeceklerini biliyor vahşi bir yapıya sahipler erkeklerini bilmiyorum :) ama  alacaksan eğer çekoslavak ırkı al derim daha bi hoş yapıları var bence  (ideal ve bütün muhabbet kuşu ırkı güzeldir) inş.la gönlünün istediği kuşu alırsın kardeşim .
ha bide dişiler de evcilleştirme daha zordur erkek yavru al evcilleştirmek içinse saygılarımla.

mertalacan

Yeni Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
alacan
kardeş ben her ırk besledim 20 yıl içinde.hepside zeki hayvanlar.zeka ırka bağlı değil.ama en cana yakın olan ırk benim kanaatim çek kuşları ve yerli kuşlar.hemen sahibine alışıyorlar ve sahibine çok düşkün oluyorlar.çek kuşları yerli kuşlar hemen alışıyorlar ele omuza.show jumbo yavruda çok besledim ve büyüttüm evimde fakat bu ırk biraz soğuk sahibine karşı.ısırmıyorlar ,kaçmıyorlar insandan ama hiç birini ele omuza konmaya alıştıramadım .belkide iri olduklarından kaynaklıdır.yani beslediğim jumbolar ele omuza gelmiyor.onlar asi ve asil kuşlar tek takılmayı seviyorlar  :D ama görünüş ve heybet açısından en güzel ırk jumbo.