O onur01 Takipçi Üyemiz Katılım 3 Şub 2012 Mesajlar 151 Konum ADANA Adı Onur Soyadı ÖZDEMİR 10 Ağu 2012 #1 ben yeşillik olarak nane veriyorum..bu nane vermeyi kaç günde bir yapmam doğru olur arkadaşlar?
O onur01 Takipçi Üyemiz Katılım 3 Şub 2012 Mesajlar 151 Konum ADANA Adı Onur Soyadı ÖZDEMİR 10 Ağu 2012 #2 ?
Y Yakup ÜNAL Uzman Üyemiz Katılım 9 Ağu 2012 Mesajlar 276 Konum Ankara Adı Yakup Soyadı ÜNAL 10 Ağu 2012 #3 Bu size bağlı ama sık olmamak şartıyla verile bilir haftada bir defa gibi kıvırcık daha ideal bir yeşilliktir. Buyurun buda detaylısı yardımım olduysa ne mutlu. ( Muhabbet kuşlarına yeşillik vermek doğru mu - Dailymotion video )
Bu size bağlı ama sık olmamak şartıyla verile bilir haftada bir defa gibi kıvırcık daha ideal bir yeşilliktir. Buyurun buda detaylısı yardımım olduysa ne mutlu. ( Muhabbet kuşlarına yeşillik vermek doğru mu - Dailymotion video )
O onur01 Takipçi Üyemiz Katılım 3 Şub 2012 Mesajlar 151 Konum ADANA Adı Onur Soyadı ÖZDEMİR 10 Ağu 2012 #4 Yakup ÜNAL' Alıntı: Bu size bağlı ama sık olmamak şartıyla verile bilir haftada bir defa gibi kıvırcık daha ideal bir yeşilliktir. Buyurun buda detaylısı yardımım olduysa ne mutlu. ( Muhabbet kuşlarına yeşillik vermek doğru mu - Dailymotion video ) Genişletmek için tıkla ... teşekkürler maydonozda kursağına yapışıyor diye duydum ondan dolayı nane verdim
Yakup ÜNAL' Alıntı: Bu size bağlı ama sık olmamak şartıyla verile bilir haftada bir defa gibi kıvırcık daha ideal bir yeşilliktir. Buyurun buda detaylısı yardımım olduysa ne mutlu. ( Muhabbet kuşlarına yeşillik vermek doğru mu - Dailymotion video ) Genişletmek için tıkla ... teşekkürler maydonozda kursağına yapışıyor diye duydum ondan dolayı nane verdim