Yorumlar lütfen

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel

Arkadaşlar erkeğini 1 ay kadar önce Serkan Erkan kardeşimden aldığım çiftim hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Maaşallah kaşımalar öpüşmeler yem kusmalar hepsi var. Hatta dişi kalamar kemiğini,yuvayı kafesi kemiriyor ancak çiftleştiklerini hiç görmedim. Ve ara sıra dişi kafesin altında yatıyor anlamadım. Yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim. Birde dişinin ceresi nerdeyse 6 aydır hep kahverengi bu nasıl kızgınlık anlamadım  :)))

Makinist

Yeni Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Guclu
Cevap verilmemesi sorunu bendede var ne tesadüf buda bu forum sitesimin kalitesini gösteriyo. Nese ben prof bi üretici değilim ancak kendimce bi yorumum var. birçok sebep olabilir kuş tüy dökümünde olabilir ikincisi dişi kuş tam olarak yuvalığa ve kafes düzenine alışmamış olabilir. Bence benim daha çok emin olduğum şu erkek kuş dişi kuşa nazaran daha küçük gördüğüm kadarıyla asıl sebep bu olabilir.bide kuşları yüksek biyere koymalısın bence çok göz önünde olmamalı.

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Bulunmuş olduğu ortam ile ilgili olabilir,kuşları bel hizasından yukarıda duracak şekilde yerleştirmeniz ve sürekli göz temsından kaçınmanız gerekmektedir,ani hareketlerden vede bulunduğu ortam çok sık girilip çıkılmamlıdır,temizlikleri günün belli bir zamanda yapılması gerekir.

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Teşekkürler arkadaşlar... Söylediğiniz şeylere dikkat edeceğim...