YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Arkadaşlar yeni eşleştirdiğim bi çift var dişi kuşta erkek kuşta daha önce yawru alınmış salmada yakınlaşmalarını gördükten sonra üretim kafesine aldım  şuanda aralarında bi yakınlaşma yok fakat erkek kuş yuvalığa büyük ilgi duyuyor devamlı önünde ve içine giriyor bunun sebebi nedir merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bunun sebebi erkek dişiye yuvalığın güvenli olduğunu göstermeye çalışıyor eğer dişide kızgınsa yuvalığa girip çıkar sonra çiftleşme olur salmadan kafese alınca belli bir süre kafese alışmaları gerekecek biraz sabırla gerisi gelecektir kolay gelsin

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Kuşların bu davranışında sorun yok dişi kuşu yuvalığa sokmak için çaba sarfediyor
Önce yuvalığa erkek kuş  girer güvenli olduğunu kontrol eder Dişiyi ikna eder
Daha sonrasında dişi kuş girip inceler kuşlarda hazırsa yumurtalar peşinden gelir

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kuşların bu davranışında sorun yok dişi kuşu yuvalığa sokmak için çaba sarfediyor
Önce yuvalığa erkek kuş  girer güvenli olduğunu kontrol eder Dişiyi ikna eder
Daha sonrasında dişi kuş girip inceler kuşlarda hazırsa yumurtalar peşinden gelir
+1

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
erkek cürretkar ve dişiye gel aşkımız meyvelerini versin diyor :) yavruluğa gagası ile tık tık vurur ve dişiye güven verir bu aşamada bıcır bıcır ağız ağıza olurlar yeni çiftiniz hayırlı olsun