Yumurta Kırması

dilmeh

Üyemiz
Katılım
19 Haz 2012
Mesajlar
54
Konum
Zeytinburnu
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
S.A yaklaşık 10 günden beri çiftlerim yumurtalarını kırıyolar ve bugün 5`inci yumurtayı kırmışlar yemlerini yenilerken gördüm kafesin altına atmışlar çok üzülüyorum ve halen anlamış değilim niye kırdıklarını acaba kuşlar yerinden memnun değilmi kuşlarım balkonda duruyor ve balkonun 2 tarafıda komple kapalı açık değil annem çamaşır asmaya çıkıyo arada o kadar acaba rahatsız mı oluyolar odama mı alsam diye düşünüyorum bi zararı olur mu ?
 

tosun

Uzman Üyemiz
Katılım
4 Nis 2011
Mesajlar
277
Konum
istanbul
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kardeşim yerini degiştirme kafesin kafes kalsın. Kuşların yemini suyunu ver. Yüksek bir yere de  kaldır kuşlarnı balkonda duvara civi çak kafeside ona asmanı öneririm. Birde kuşlarına mürekkep balıgı kemigi vermiyorsan mürekkep balıgı kemigi ver. valide hanım da 3 4 gün çamasır asmassa kuşlar toparlar die dusunuyorum. Unutma nasıl alıştırırsan öle gider. Selamlar.
 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Katılım
17 Haz 2010
Mesajlar
6,097
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük ihtimalle erkek kırıyordur. Bazı erkeklerde alışkanlık olabiliyor. Aşırı kızgınlıktan dolayı dişiyi kuluçkada yatırmak istemiyordur.