yumurta kontrolü yaptım::D ÜSTATLAR Bİ BAKARMSINIZZ....................

• Konbuyu başlatan badem3806
  • Başlangıç tarihi
B

badem3806

Guest
orçun abi peki cere kahverengileşirmi ne kadar sürer tahmini yumurtalmaya başlıyor....

B

badem3806

Guest
6 ya yakın yumurta yaptı 5 i zar yumurta fos çok küçük nedeni kalsiyum eksiksizliğinden kaynaklanıyormuş bide tam normal yumurtaldı 8 günde baktım onada oda embriyo ölmüş dölenmiş ama öle işte iyi sence yeni normal değilmi:D
SAĞLIKLARI NASIL GÖRÜNÜYOR ABİ :?

B

badem3806

Guest
değiştirecem vala bidaha zar yaparsa bırakcam bu çifti daha iyisini alcam ingiliz filan yavrulu alacam inşallah düzelir 2 hafta süre tanıdım :D

B

badem3806

Guest
aşağıya yazdıklarımı okudunmu abi=??önerin için teşekkürler abi..

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Ahmet BADEM' Alıntı:
6 ya yakın yumurta yaptı 5 i zar yumurta fos çok küçük nedeni kalsiyum eksiksizliğinden kaynaklanıyormuş bide tam normal yumurtaldı 8 günde baktım onada oda embriyo ölmüş dölenmiş ama öle işte iyi sence yeni normal değilmi:D
SAĞLIKLARI NASIL GÖRÜNÜYOR ABİ :?
KALSİYUMU BOL VER BİR ŞANS DAHA VER BAKALIM YOKSA DEĞİŞTİRİRSİN

B

badem3806

Guest
aynen senin dediğin gibi yapacam orçun abi ama 1 yumurtası döllenmiş o bile huzur ver,ici ama maalesef ölmüş embriyo içinde..

B

badem3806

Guest
yorum yapacak başka usta yokmu..........................

bide ustalar değiştirirsem hangi ırkı önerirsinizzz cplarınız için şimdiden teşekkürler.............

B

badem3806

Guest
pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray